Åh vad jag skulle vilja

  



Ja, ser ni! En obäddad säng i bakgrunden....har J feber?? Ha ha ha ....

Godmorgon Tisdag, dagen då jag oftast är på kasst humör då tisdagar inte är min favoritveckodag precis. Jag har så mycket energi och det spritter i kroppen. Vill visa min undersköna tröja från www.gymgrossisten.com.
Skönt att äntligen kunna vara J igen med mitt rätta JAG. JEANS OCH T-SHIRT. Jag vet, trååååkigt tycker många, bekvämt och snyggt tycker jag. Både till fest och vardags. Jeans is the shit! Mörka, ljus eller svarta bara det är jeans! Min favorit är mörka! Kan verkligen rekomendera
www.gymgrossisten.com om ni ska handla något snyggt att ha på träningen. Jag hade kunnat shoppa loss för hur mycket som helst, men kanske något tomten kommer med...
Åter till min energi, trots min PMS som visar sig så tydligt idag. Kladdar gör "kvinnogörat" och det är så retligt. Min energi är annars på topp, och idag måste jag ut och springa eller något som gör att jag blir av med lite stress samt alla hormoner. Testade Zumba återigen igår förmiddag, och tyvärr är det inget för mig. Med en koordinationsförmåga på ....biiiip. Visst är dom snygga i sina toppar och sina moves, men jag hänger fan inte med. MAN BLIR VARM det blir man, och det är säkert bra träning. Dans är superbra träning för hela kroppen och knoppen... En vän sade att jag inte skulle ge upp utan fortsätta försöka. Jag ger inte upp än, jag ska prova det igen, men har redan märkt att som allt annat med koordination är det inget för mig. Idag kanske jag ska prova YOGA eller CORE. Samt ett intervallpass tror jag. Det spritter i benen!

Kommentarer
Postat av: emma sofie

jag har också testat zumba men det är likadant med mig, jag har ingen kordinationsförmåga över huvud taget! Det gick bara inte.

Ha en bra dag.

kram

2010-10-26 @ 09:31:04
URL: http://masofie.se
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&Viggo] ~ Vinn löshår

Jaa visst är det så.. dte är riktigt jobbigt. Samtidigt ha jag vänner som JAG värderar högt, men som jag själv kan känna att jag inte har nån beydelse alls för dom. Å sånt är jobbigt.

2010-10-26 @ 09:48:50
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&Viggo] ~ Vinn löshår

Åhjust ja, jaaa jag ska ringa in å boka proven idag tänkte jag så det blir väll om ett par veckor, men inna december ska jag ha det har jag sagt :P

2010-10-26 @ 09:49:21
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Williammarklund

hur är det emd dig idaG? D:

2010-10-26 @ 10:20:10
URL: http://williammarklund.blogg.se/
Postat av: [email protected]

Hahha okej spännande :-) tack dsm du :-)

2010-10-26 @ 13:22:37
URL: http://williammarklund.blogg.se/
Postat av: LINA K - blivande författare!

Härligt att du har energi! =) och synd att zumban inte passade dej, har själv ännu inte vågat pröva just eftersom min koordinationsförmåga inte är den bästa och tappar bara lusten när alla andra hoppar och har sig och ser så bra ut och själv fattar man NADA. Såå håller mig till bodypump, yoga, intervall och annat kul jag också =) Strongt av dej iaf att testa zumban igen!

2010-10-26 @ 16:32:16
URL: http://eimk.blogg.se/
Postat av: fine

va grann du är tösen! Och smal du har blivit, bra kämpat! :D

2010-10-26 @ 22:20:44
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0