Instruktör J och alla andra SKÖNA

Vilken helg vi alla hade tillsammans! Vad hade jag gjort utan GPS en? Jag drak kaffe med maken på morgonen och gav Lias sin välling, pussade alla hejdå. Ted nanade men fick en puss av mamma sin ändå. Jag körde nästan nonstop upp. Tillslut blev jag kurrig i magen och stannade för en fralla och kaffe, innan jag brummade vidare. Jag ville ju komma fram, såååå taggad.
Väl framme på hotellet ser jag Aerobic Weekends bil och jag skuggade faktiskt er till ASTRA ZENECAS träningscenter. Tänk att alla som jobbar där har detta gratis. Vilken anläggning! Vi fick order att byta om och då tänkte jag att den där frallan var nog välbehövd om vi skulle starta med en klass nu vid 10.
Vi samlades alla i en otroligt FAB sal, instruktörer presenterade sig och alla fick material. Vi fick en tjock pärm och pass. MAUI blev vår instruktör. Vi fick presentera oss och självklart kan inte jag vara tyst ;) Ha ha ha. Vi har lärt oss följande:

Kursinnehåll 2 dagar (48 lektioner)

Lördag 10.00-17.00, söndag 10.00-17.00
- Grundläggande anatomi & fysiologi
- Grundläggande träningslära
- Cykelteknik
- Positioner och övningsval
- Instruktörsteknik
- Pedagogik och kommunikation
- Musikanalys
- Passkomposition
- Klasser i StudioCycling

Diplom
Efter godkänt praktiskt prov får Du
ett Kursintyg/Diplom.

Det blev teori, och ännu mer teori. Men eftersom det var så spännande så satt dom flesta med munnen öppen och stirrade på MAUI. Sköna Maui. Nu vet man hur man ordentligt ställer in sin cykel, och kan lätt lära ut. Finns så mycket bakom. Hur oerhört viktigt trampet är. Ett pass med MAUI. Vilken skillnad från det man är van vid, han blev ett med cykeln. Lunch med Maria Magdalena, myspys donna. Hon är en inspiratör utan dess like. Stark kvinna och jag beundrar dig. Lite mer teori, PULS teori och sen ett PULSBASERAT PASS MED Henrik Bramsved. WOW säger jag bara! Checka in på hotell, duscha lääänge. Middag på kvällen med SKÖNA Maria och Veronica. Henrik sade att vi gärna fick följa med till en Indisk restaurang, men flitiga pluggare som var var ville vi göra läxan istället för att åka ut och äta med Henrik Bramsved mfl....
jag knåpade på ett pass, och läste, läste läste tills jag hade sååå ont i huvvet. Somnade efter att jag beställt väckning. Livrädd, vill verkligen inte hamna i koma och försova mig. Vaknade otaliga gånger hela natten lång..


  

 

 



 

Dag två. SÖNDAG. Jag hoppade upp ur sängen. Ville verkligen INTE ligga kvar alls. Tittade ut och kallt såg det ut att vara. Frost på allt, så vackert. In i duschen och tog en lång morgondusch. Finns det något härligare sätt att vakna på? I love it, men det händer inte så ofta hemma. Vid 7:30 var jag starklar för dagen. Pigg som en mört. Ut till frukosten, kaffetanten ville ha sitt kaffe NU. Roffade åt mig lite allt möjligt gott, en otroligt god Yoggi med färska bär bland annat. Fick lite sällskap, alla åt en lugn frukost , förutom Herr Bramsved som hade så mycket att göra. Vilken energi den killen har. Men trevligt med en pratstund till en som vet vad han pratar om.
Väl framme på ASTRA var det kaffe och prat en stund, alla var tidiga och ivriga. Vi startade dagen med teori med Maui såklart. Sen fick vi en liten paus och efter det var det dags att prova att intstruera. Vi var i grupper och alla fick prova några gånger. Så höll vi på i 1  ½ timme, inte jobbigt? Jo, svettigt värre. Sen fick svetten glatt torka in och det var lunchdags. Även nu en lång pratstund om KOST hela spinninggruppen och Henrik. Alla var slående överrens om att vi inte någon av oss var något GI fan och verkligen inte LCHF. Som Andrea sade:
- Hur tror du att kärlen ser ut på en LCHF are om 15 år? I agree.
Efter det ännu mer teori, och vi avslutade med ett INTERVALLPASS med Allas våran Maui. Alla fick DIPLOM och kramar. TACK ALLA FINA SOM JAG TRÄFFAT DENNA HELGEN, ni är helt fantastiska. Önskar er alla lycka till, ni är alla GREAT. Hope to seeee you soon again. Nu ska vi alla INSTRUERA OCH INSPIRERA. Jag ser mig själv som en katt....ha ha.

 





 





 







 



Jobbigt. As u can seeeee....



Glöm nu inte Herr Bramsved att vi vill ha bra priser på kläder ;) I`ll will contact u soon.

Kommentarer
Postat av: Tova

Åh vad häftigt :) så du ska alltså bli spinninginstruktör? vilken grej, har ibland drömt om att en vacker dag när jag är tillräckligt modig och i form så ska jag bli pass-ledare för aerobics eller liknande :P



Hihi yupp vi ska flytta i januari, till en lite större 3:a. En bit längre bort från stan, ska bli såå skönt att slippa all trafik :)

Kram

2010-11-10 @ 11:00:57
URL: http://trasslet.se
Postat av: fine

det ser ut som du har haft en superweekend gumman, och grattis igen :D

2010-11-10 @ 20:17:17
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0