Skeppare såg Hippokrates

 
 
 
 
 
 
 
 WOW vilken dag! Tänk så många ögonblick som fångats på bild idag. Var bild säger något och jag kan inte sluta titta på dom.
Vi började faktiskt dagen med att spendera tid vid poolen. Har vi ju inte gjort alls mer än lite första dagen.
Poolen och området runt om är så fint. Kipriotis Maris är väl rekommenderat måste jag säga. Det är som en egen liten BY här. Så mysigt.
 
Sen svidade vi om och tog bussen in till KOS stad på eftermiddagen. Lite stadspuls ville vi ha och lite kultur som vi ville uppleva.
Vi strosade runt och besökte Hippokrates Träd. Det sägs att han planterade detta träd. Jag har aldrig tidigare sett något liknande träd. Såg ut som ett stort Bonzaiträd. Mycket det trädet har sett och tänk så väl fotograferat träd. Vi såg ruiner och köpte salt & peppar kar i butiken intill Trädet.
Vi gick längs med hamnen och tittade på skeppen. Åt glass och började fundera på vad dom där hemma ska få. Vi hittade ett armband i läder med ankare på så detta köpte vi och trädde på direkt.
Senare på kvällen efter införskaffande av en annan ATV (nej vi kunde inte låta bli) hittade vi en restaurang vid havet som Apollo tipsade om.
 
Denna restaurangen låg även den precis vid havet. En fiskrestaurang. På denna lilla gatan nära hamnen låg flera restauranger med just fisk som specialitet. Denna hade fått bra betyg så vi sniffade upp den.
Vi beställde in lite vitt och förrätt i form av vitlöksbröd såklart.
Till huvudrätt blev det för mig Pasta med Jätteräkor och R valde samma fast med Risotto.
En liten dessert med säsongens frukt och äkta vaniljglass smaskade vi på.
Det var vår första trerätters och maten var så god. Det enda som kunde varit bättre är ju portionerna. Men det brukar ju vara så att dyrare än mindre mat men desto finare mat. Dock äter ju R inga små portioner så han fick av min.
Vi gick sedan vidare efter samtal med katten som tassade runt som på så många andra restauranger i detta land. Vi hade tanken att gå ut och känna på Utelivet på KOS. Detta är ju vad denna ön varit så känd för och när jag berättade för nära kära och vänner att vi skulle just hit så var det något av det första jag fick höra: partyön. Dock är inte KOS party party ö längre mer än någon annan ö. Vi hamnade på en partygatan bara så vips men annars inget större party här inte. Vi gick dock vidare. Hittade en annan mysig bar längre bort och här spenderade vi småtimmarna. Drack kaffe gjorde vi båda och jag fick den Absolut finaste och mest välsmakande Strawberry Daquiri någonsin. Lite chibba och bröd och sedan somnade vi gott när vi kom tillbaka till vårt rum.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0