Bara Vi 2

 
Jag och Min Kärlek Joakim.
Ja, öppet så fullt ut. Min!



En liten Spegelselfie i affären. han köpte blåa chinos till min stora förtjusning. Som jag tjabbat om ett tag...

Han bar mina påsar!
- Jag kan ta det där...
Hallå? Utan att jag ens hade en tanke på det. Jag bär ju mina saker själv. Detta kallas "Gentleman" och väldigt ovanligt och jag tror Han är Fridlyst.
 

Ja, en riktig toka. När man fyller och fuskar. Vad äter man då. Ett exempel på mål är detta som jag åt:
Banan, pasta smaksatt med sötning och kanel. Såklart hade jag kött till men detta åhhhh HIMMELRIKET. Jag är tokig med denna mix.
 
Små Highlights. Fotat som en tok och så glad att jag har ännu fler bilder än dessa att kunna se tillbaka på denna dagen. För mig blev denna så speciell på alla vis.
Jag vaknade av att Joakim skulle dra ner rullgardinerna i sovrummet. Som för övrigt är ombonat med en ny Kontinentalsäng med plast för två. Klart jag vaknar och det första jag ser är denna ljuvliga man. Han har scones i ugnen och dukar fram. Jag var och är redan såld på honom men blev ännu mer nu och blev det sedan flera gånger under dagen.
Ett Hulken pass på gymmet. Sedan när vi pudrat näsorna strosade vi på Nova. Vi planerade, diskuterade och drömde oss bort. Shoppade och sedan införskaffades mat för resten av eftermiddagen som vi bara ville spendera hemma båda två. Vi lagade mat och skrattade åt min kommentar. Joakim lassar upp 1 kg potatis och då säger jag:
- Ska du inte ha mer?
Då brister han ut i skratt! Mer än ett kilo? Hade du inte sagt för ett tag sedan.
Nej sant. Jag är numera van att han klämmer 1 kg poff. Kul kul.
Fin middag och systuga en lördag. Fix och don. Naturgodis och en kväll med reeeekor och Gubbens hemmaknådade bröd.  What to say more?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0