Furylove

 
 
 
 
 





Jag måste ju visa lite highlights från min dag här. Vet knappt hur eller var jag ska börja. En god natts sömn gjorde susen. Att vända tillbaka på dygnet har aldrig varit svårt för mig. Sova kan jag, ha ha ha. 
 
Dagen startade med en lång morgonpromenad och det känns inte riktigt att det är juni men denna månaden är nog lite känd för sitt svenska sommarregn. Har fått sol idag ändå! Besökte fina platser under promenaden. Många långa samtal och detta följdes av en grötfrukost med dom goda röda sommarbären: jordgubbar as Fresh as it can be. Vila för ryggen som sakta men säkert känns betydligt bättre. Detta följdes av ett pass på Filborna. Vilket gym och vilken fin hjälp jag fick idag. Lärde mig mycket nytt idag av Pt Tok. Nej, inte det jag annars kallar honom. Sedan var goda råd dyra. Men oh så underbart. 
Ordna med matlåda och ner till "Rivieran" där avnjöts det Varmrökt lax och sallad. Lite kaffe såklart på detta och en filt i sanden på stranden. Tokigt? Mjaaaaaa men jag är så glad att jag är tokig i detta nu. Orkar inte tänka för mycket. Tänker inte grubbla för mycket. Mitt hjärta är lite knasigt nu. Jag är lite eller mer än lite förvirrad men samtidigt så klockrent. 
Har sedan tagit en lång kvällspromenad längs med havet, en lång dusch och knaprat riskakor och kalkon. Även idag akut sug på champinjoner så blev till att införskaffa fler. Vadan detta ryck liksom? Well gott är det och vet ni hur gott det är med champinjoner och jordgubbar? Knasigt gott. Kärlek med min lurvige vackre vän och kvällssurf och samla idéer. Ta ta for now

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0