BBQ

 
 
 
 
 
 



Hej Fredag och veckan springer iväg. Jag är mer och mer mig själv igen. Jag känner inte att jag kommer gå in på detaljer. Jag är säker på att många undrar men fråga kan man alltid. Jag svarar då. Då menar jag om det är för att man genuint bryr sig och inte då av ren nyfikenhet. Jag delar redan mycket av mitt liv här. Jag och inte bara jag har gjort val inför framtiden. Det må göra ont men oj vad fort man kan bli fångad om man bara tillåter det. Om man bara släpper mer och mer andras åsikter och vad man tror att andra tror. Det är slut på det. Jag har haft en beskärd del av elände, uppbrott, olyckor och sjukdomar nu tycker jag. Det där dags att börja leva och kännA att man lever. Att var dag vakna upp och inte behöva grubbla för mycket på saker som egentligen är väldigt oväsentliga. 
 
Min rygg är efter en veckas hemsk smärta bättre. Midsommarafton hände något med den. Kämpade hela helgen med jobb i tre nätter.  Fin ja finaste stöttningen fick jag. Några dagars ledighet har gjort gott. Bra träning, och fina stunder. Det är dags att blir strakare inte bara på utsidan utan även insidan. 
 
Etfer gym idag åt vi en god lunch på Varmrökt lax ( hallelumummamoment) innan vi packade in oss och lille Santos och styrde kosan mot Riveran igen. Ett vackert soligt Skåne idag må jag säga. Vädret idag har varit stunning. Blev grillning i form av BBQ Masters gotte. Nyttigt hälsosamt gott och bra ja bästa innehåll. Mätta och nöjda en stund på soffan, kaffe lite kvällssol och prat som bara vi delar. 
 
Jag har tagit min timmes promenad inna jag sedan kom tillbaka till Santos och sängen ren, jag ren och maten nere. Nu ligger jag här och längtar efter den tröga famnen som jag inte kommer släppa och som jag kan börja gråta över är så enormt fin! Ni har ingen aning! Det kommer mera...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0