Morgonspinn

 
Morgonspinn idag och trycket är högt på passen. Härligt med fulla salar när man kör!
 
Annars: gröt, mys och en tur på stan med tre pojkar. Hand i hand och solen sken. Det kändes nästan som vår i luften. Lite skrämmande med tanke på att det är Januari. För ett år sedan låg snön på marken. Att få vårkänslor i Januari är ju lite märkligt men det kändes som vår. Kanske för att det pirrar extra i kroppen nu. Inte bara solen som ger värme.
 
Vi körde alla fyra mot gymmet för veckans sista styrkepass och kidsen busade. Fler barn där och det var kul. Sedan hem och lyckades äta alla fyra samtidigt. Försöka att göra maten så likt det alla äter för att det inte ska bli så uppenbart och märkligt att vi går på kostschema. Att avdramatisera det lite. Men stor skillnad från andra kostscheman jag gått på. Nu äter jag betydligt mer. Sakta sakta. En fin middag tillsammans och sedan fick barnen sina chibba och gotte framför tv spel. Var dom värda och få känna att NU ÄR DET LÖRDAG. Lias snaskade på för fullt den lille gottegrisen. Vi drack en kopp kaffe och summerade dagarna. Fina dagar. Så fina.
När min Kärlek åkt så bakade jag pizzadeg. Blir några deffpizzor och jag klarade minsann med att räkna och dona. Jag bakade bollar till natten och fixa donade pulade. Barnen tysta som möss. Sen mös vi en stund i soffan innan det var dags för pizza innan sängen....Är det lördag så är det. Man kan ju om man bara vill.
Sak berätta mer om just olika recept och tips på hur man kan "lyxdeffa". För lyx är det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0