Tre pojkar och pizza






 
Vi fick en skön sovmorgon. En välbehövd sådan. Vi fick en lång lyx frukost och riktigt svullar sådan med en Rostat bröd och ost samt lite sylt. Jag hade superenergi på gymmet vilket kanske inte är så konstigt med tanke på kaloriruset till frukost. Även detta tror jag välbehövt. Vad behövdes mer?
En bilresa som var bekväm. Ni vet den där varma solen. Första gången på året då man känner den där värmen på kinden när man kör. En värme som tisslar och tasslar om att våren är på väg. Inte än. Men den kommer och mörkret som drar ner många är på väg att försvinna. Jag känner själv hur mycket mer energi jag får så fort solen tittar fram. D- vitamin deluxe på väg ner. Ja, det känns lite konstigt. Ner till Joakim inte upp. Nya mål? Nya äventyr och utmaningar. Vi körde ner jag och Knoddsen. Mycket nytt för oss alla fyra men såklart främst för Joakim som inte bara har en ny bostad utan även allt en ny bostad för med sig. Bara att gå ut och slänga soporna på ett nytt ställe, handla i andra affärer och hälsa på nya människor.
 
Inte länge hade Han hunnit vara i sitt nya bo innan Vi anlände. Jag och två tokungar. Inte bara en mamma denna gången. Inte bara Johanna. Stort för oss alla fyra. Vi hjälpte till och jag blev stolt över mina små. Dom sattes i arbete utan att säga emot det minsta. Dom var glada över att få vara en hjälpande hand. Man hjälper ju dom man tycker om. Pratade vi om i bilen hem och det kommer jag avsluta detta inlägget med. För det grep tag om mitt hjärta.
 
Gubben J tycker att mat behövs. Att äta ska vi ju. Jag är lite mer bekväm av mig men något Joakim har lärt mig är att det är inte alltid det snabbaste att alltid bara värma något. Det krävs inte mycket extra energi att faktiskt göra något från grunden. Samtidigt som det är trevligt att alla hjälps åt. Så deg sattes på jäsning under arbetet. Sedan bakades det pizza tillsammans. Denna man får mig att tappa hakan många gånger om. Det vill jag lova.
 
Hejdå var lite jobbigt. Tiden gick för fort.
 
 
Lias och Ted pratar i bilen på väg hem om att en person kan vara i ens hjärta. Ted försöker förklara enkelt vad dom menas med det för sin lillebror. han säger detta väldigt klokt och på ett sätt så att Lias snart 5 år ska förstå.
- Lias, när någon är i ditt hjärta så betyder det att du tycker om personen.
- Då är Joakim i mitt hjärta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0