Day with love

 
The Mighty Power of Roses and their own language.
 
Jag har aldrig varit så mycket för rosor. (En halv lögn alla kvinnor älskar att få rosor) Jag blir dock glad för vilken blomma som helst är väll bättre sagt. Skulle jag fått en grön krukväxt skulle jag bli glad. Så länge det är levande blommor. För blommor har sitt eget språk minst sagt. Sedan HUR dom ges och från vem. Hade inte förväntat mig detta. Redan fått en ficklampa ju (fniss) men på bordet när jag kom hem igår fanns dom. Intill lådan och den var preppad med min favorit: Ferraribilar. En fin gest för där låg en dimmer med. Han satt i soffan med sitt kaffe. DET är det jag menar med HUR!
 
Idag har jag varit på en mycket annorlunda dejt. Men precis så som Vi båda önskade.
Barnen och jag fick nybakade frukostbullar och vi avnjöt alla tillsammans. Sedan gjorde jag smet till pannkakor med Lias och killarna spelade. Vi flippade pannkakor och sedan åkte pojkarna på bus.
Väl hemma igen var det tyst en stund och sedan tog vi tag i det vi skulle hitta på. Vi gick en sväng efter matkomat av pannkakor och frukost. Sedan pudrade jag näsan och gubben lagade sin Gettisar och Köttfärsås åt sin tant och vi fyllde med massa pasta. Åh vad jag är tokig med denna rätt. En kopp kaffe och Nutellacheesecake som jag och Ted bakat avnjöts innan vi strosade mot min lilla överraskning.
Vi gick och spelade biljard. För det tycker han är kul. Skålade lite, och jag vann faktiskt även om han fick ner sina bollar (heter det bollar?) först. Det blev Skumpa och Räkor med vitlöksbröd, citronmajonäs, rom och gotte som vi tycker så mycket om. Soffmys och sådär kul, romantiskt och fint på samma gång. För att ha kul tillsammans är ju pricken över I et. Visst!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0