Activio

 
För ett tag sedan gick jag utbildning i Pulsbaserad Träning. Jag vet när jag gick min spinning utbildning för 5 år sedan att jag redan då ville instruera i detta. Kom på det, herrans många år nu jag cyklat. Har verkligen hittat min favorit högintensiva träning. Ted var några månader så inne på mitt 10 :e år nu. Hurra för det!
Åter till Pulsbaserad träning. Gick utbildning genom ACTIVIO och det är kul nu när jag provat låta deltagarna använda pulsband. Jag ser att jag faktiskt gjort rätt och tänkt helt rätt. För pulsbaserade pass har jag alltid kört. Kul att leka med "pumpen" vår viktigaste muskel: Hjärtat.
Nu ska jag bara börja rita upp pass i deras program och växla upp en nivå till.
Idag var det nöjda deltagare åter igen på mitt pass.
 
Mitt lilla December test (nej har inte berättat om det) ser ut att gå bra. Eller känns som att det går bra. Jag har mått lite lustigt senaste tiden och har haft svårt för att äta så något sug på mindre bra saker har inte funnit och fortfarande är allt sug helt borta. Finns fåtal saker jag fått panik sug efter: smörgåsgurka, morötter, keso+kvarg med kanel och hör på detta....torsk. Jag föråt mig på just detta fisk förra hösten. Fick ett akut sug och gjorde några matlådor med just detta. Sen har jag laxsug...märkligt. Jag förespråkar och kommer alltid att göra det att äta med jämna mellanrum. Läste om en ny diet på nätet. Finns så mycket skräp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0