Låååååång men ack så fin





Jag tror minsann att detta jag äter just nu denna veckan är helt perfekt för mig. Balansen jag hittat denna veckan är sinnessjuk! Ska berätta mer om detta fast inte nu. Sjukt spännande detta men en liiiiten skräckblandad förtjusning över nästa. Men Hey ho let's go liksom. Det väcktes en ny sporre i mig för snart en vecka sedan minsann. En taggad eller ska vi säga Nytaggad (nej jag har inte tatuerat mig igen....får vänta....men det kommer) mer SÅ jäkla fylld med rus att fortsätta fighta. 

Jag vaknade även idag med ett leende. Märkvärdigt för nästa vecka kommer bli tvärtom det känner jag på mig. DÅ kommer jag vara hungrig och alla som Dietar klart efter Loaded frossar. Ha ha! Oj. Ja, var tappade jag tråden nu? Linda kom och vi fick lite mysmorgon och catching up. Sen körde jag till gymmet och veckans 5:e HulkBamsedunder pass utfördes. 100 i benpress klarade inte 110. Men provade! Provar igen snart! Tro mig! Den lilla bananen gör susen. Testade en ny övning som jag med ska dela med mig om. Vid ett senare tillfälle. 
Lyckoendorfinrus i kroppen körde jag hem, duschade och packade in i bilen. Mot semester! Men först något viktigt. Påskpresent till Farmor, Farfar och Pappa som väntade på mig. Familj åh. Vi  åt mat. Pappa dreglade över min mat. Mums sade jag och han flinade. 
- Ddddu väger allt och räknar?
Ja lille Far. Det gör hon. 
Han log och såg stolt ut. Farmor hon berättade om vad hon visste om vad jag pysslar med och Farfar nickade instämmande. Tänk vilken förståelse och vilket intresse dom visar? Fast det är så konstigt i deras värld. 
Två brödrar plingade på under kaffet. Fick krama om dom med innan jag styrde kosan mot: Ett kärt återseende, påskduk på och finservis fram. En stilig man och hans fina Far. En bror och hans Tös. Vi vid Julen fick ses igen och Vi ska färga denna helgen gul, leka rulla ägg och njuta av det vackra vädret här vid havet. Gissar några promenader med Emma. Hålla hand på stranden och lyssna på vågorna. Massa prat och placering planering och klurilur. Dom ska laga lamm och jag ska äta lamm (oj oj) med mitt tillbehör. Vi får se hur detta går. Min mat är med och jag känner mig så förstådd. 
- Vi har väntat på dig. 
När Överste CJ sade det då slappnade jag av. Kände kärleken och log mot honom. 
Vi (läs jag och Gubben) rymde iväg en sväng sen eftermiddag. En liten sak jag fixat och det blev så fint. Som allt vi gör. Åh, vi ska göra en kyckling med! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0