Hunger

Fi fan. 
 


Den kom som ett brev på posten. 
 
Igår drogs det ner på kcal intag. Inatt var jag hungrigare än vanligt. Det är helt sanslöst vad kroppen vänjer sig fort vid kosten. Nu undrar många kanske kcal mängd?
Jag går från förra veckan intag på 1500/dag till 1100/dag och JA det känns såklart. Dessa kcal är i form av kolhydrater och för mig blir det mycket energi som försvinner. En rejäl sänkning och en sådan har vi inte gjort sedan jag startade denna dieten i slutet på dec. Jag åt 1500 i februari, sänkte i mars och höjde veckan som gick igen. Nu drar jag ner och så lågt har jag inte legat innan. Frågan är fyllardag denna veckan? Ännu inget helt bestämt. Får inte vänja kroppen vid detta låga kcal intag och därav sänka min ämnesomsättning och behov av mat. Hunger är inget farligt. Men tre timmar är verkligen MAX nu utan mat. Precis som förra våren. Som en klocka. Denna dagen kortare så inte så farligt jobbigt idag. Vi får se hur veckan fortskrider men gissar på en fyllardag.

Ja denna kortdagen lätt. Gick bra. Lite seg på gymmet. Betydligt mindre kraft än förra veckan. Men tänkte mig Rolls Royce inte Toyota! Boom! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0