Trodde jag inte

Mina pojkar iväg på sina respektive äventyr. Mammatid och tid att läka. Jag kände direkt att äta gröt och åka direkt till gym inte skulle funka. Samtidigt, vad stressar jag för? Jag tog den längsta promenaden på ett bra tag. Kände hur varm och svettig jag blev. Åh, morgoncardio en höstmorgon. Friskluften gjorde mig piggare. Haft en minst sagt hemsk natt. Tänkte nästan bädda ner mig när barnen åkt. Men valde att gå ut. Hostat hela natten. Minimalt med sömn och hängt med huvudet i toastolen. Grät. Tårarna sprutade. Varför är det hela tiden något? Hade ont i kroppen efter allt hostande. Var arg inatt. Var ledsen så jag blev arg. Panik! Låt mig få sova. Men höll mig från att ta starkare medicin. Som jag vet att jag hade somnat på. Nåja. Väl hemma var jag hungrig. Jag var sugen på EN sak. Ska jag prova? Bollar! DET gick. Utan att fälla tårar. Medicinen (svagare) hade börjat verka i rättan tid och mindre dos. Jag är tokig med bollarna ju och så glad över att alla gick ner. Inte som innan. Det gör ont. Men det går! Tar tid. Men det går. Sen vilade jag. Det var vad kroppen orkade under förmiddagen. Sen fick jag runt lunch ett litet sms....


TACK för pepp min fina Linda! idag kördes bröst! Och lite mer energi idag. Kan det vara vila innan träning som gjorde det? Kan spekulera men struntar i att göra det. Mer kraft idag tackar jag för trots en tuff natt. Vilken känsla att pressa bröst! Vet ni den känslan? Åh, finns det något bättre? NEJ! Mullorna kvar! Strålningssåret läker fint. Det ser ut att gå lite framåt nu. Tänk att få sova en hel natt med. Nu ska tanten inte begära för mycket på en gång. Men hoppas kan man alltid. 

Så skönt trött efter ett pass och mat. Mindre kvarg och havregryn och nu äntligen matlådor igen som preppades igår. Kaffe på det. Skål! 

Sen en fin kväll med mina Boys. Som i vanlig ordning rusade förbi. Älskade ungar. Guld är NI och jag har mer än gärna lite mer ont bara jag får gosa med Er. Vi har ju klarat en del av veckan nu. Låt mig få vara såhär och inte bli sämre så är jag tacksam. Livrädd för att få en dipp nu. Gör ett Skutt som Lille Skutt i Säng. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0