Den 12 september


GAMISETA Maddafakkas! 
Den 12/9 kom. Sista strålbehandlingen av 34 är gjord. Nu hoppas hoppas jag på rejält med efterstrålningseffekter så att tumören försvinner helt inom 6-8 v. Då nya undersökningar ska göras. För den har inget att göra i min kropp. Sista gången in i Tomo med Freddy Kreuger masken. Och väl ute kändes det som: oj. Ord kan inte beskriva. 

Fredagen den 12/9 är över i Lund. I made it! Ingen mer strålning. Bara vila vila vila idag. Har aldrig i hela mitt liv legat så mycket. 

Ett jätte tack och massa kramar till Flickorna på Tomo 7 för dessa veckor. För all hjälp, stöttning och kramar. För att ni genuint bryr Er och gör ett fantastiskt jobb från Hjärtat. Hur enormt mycket Ni stöttat mig. Så vi tog en selfie innan sista och kramades om. Dom fick choklad och chokladbollar (ala Hortling recept) och jag berättade för dom hur mycket jag kommer sakna dom. För det kommer jag....så idag dödade vi lite mer cancer med masken på för sista gången.  Stor kram till mina Hjältinnor på Tomo! 

Nu väntar veckor av vila samt härda ut bieffekter av skiten ( som egentligen inte är en skit utan räddar liv) & ta vara på varje ögonblick. 
För: Du lever bara en gång. Glöm inte det. 










TRISS i Boys. Det var det finaste du kunde göra för mig Kullis. Komma in med Våra Krigare och få vara med dom. Lyfta Lias till min famn och han snusade på mamma sin. Få gosa, kela, fika, prata, mysa bara vara efter en lång tuff känslomässig dag var detta precis vad jag behövde. Kan inte med ord tacka Dig för detta. Saken är även den att vi gör båda allt för våra Pojkar. För bästa absolut bästa för dom i första hand. Även att vi kunde prata en stund efter allt som hänt och händer är viktigt. Telefon funkar inte så bra nu och skriva inte lika enkelt det heller. Att öga mot öga få prata ut om hur det är nu. Dricka en kopp kaffe och faktiskt umgås är för oss inget konstigt. Att ha Kullis kvar är något jag är tacksam för. Tack För att Du finns Pk 


Vill tacka alla som hört av sig! Ni är alla Superfina! 


Pappa kom med Sprite Zero och snus till dottta sin och en välbehövt kram som var så underbar! 

Farmor och Farfar med en vacker Höstblomma och Goa kramar som alltid. Tårar kom och ännu mer kramar. 


Ingen mer strålning iallafall. Det är något vi vet säkert. Nu håller jag tummar för att detta ska räcka för att knäcka tumören. Detta och några veckor med efterstrålningseffekter. Ja! 


Kommentarer
Postat av: Lottis

Familjen är stark tillsammans! Underbart att se att du och barnens pappa har en bra relation mellan er. Era guldklimpar är värda att se att mamma och pappa kan ge kärlek i små handlingar💛. Du och din familj är starka ihop💪!

Kram💛❤️

2014-09-13 @ 01:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0