Skapande

 
 
Åh, då kom en dag och gick.
 
Det har varit lite blandade känslor idag. Nervositet blandat med förtjusning.
Jag sov ganska länge idag. Varit lite tröttare senaste dagarna än vanligt. Var på möte igår med Cancer rehab och fick då svar på denna trötthet. För er som kanske inte riktigt vet att detta är en annan form av trötthet. Inte trött som sova trött. För trött är man men inte lika lätt att sova alltid och det känns annorlunda.
 
Det heter faigue. Inget jag kommer skriva om. Men fick mig att förstå lite mer då jag fick det förklarat. Förstår sig själv bättre då.
 
Har skapat lite idag. Koppar är vackert. För ett tag sedan såg jag en lampa i en affär som jag tyckte om. Men den kändes inte rätt ändå. Gör egen fick jag höra. Så fyndade en riktig tantlampa på loppis. Av med tyget, behålla ramen som är väldigt fin. Spraya, dona & fixa. Ska bli så kul att se slutresultatet. Tror den kommer bli riktigt fin minsann.



 
Varför blandade känslor? Idag går jag på min första arbetsnatt igen. Längtar efter mitt jobb, kollegor och att kunna säga att: jag har jobbat, eller ska jobba. Meningsfull aktivitet behöver man. Vi får väll se hur det går?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0