Minus 5


Formcheck! Vilken lycka! Det är inte bara vågen som visar resultat. Tro inte att jag stirrar mig blind på den. Men visst blir man glad av det! Mycket har förändrats:
* Jag mår bättre fysiskt och psykiskt
* Jag lyfter tyngre
* Jag orkar mer
* En bild säger mer än tusen ord: Formbilderna ger mig push och jag ser med egna ögon hur kroppen förändras.
* NY Kunskap: jag har lärt mig mycket om kosten och hur enormt mycket den påverkar min kropp. Hur viktigt det är att äta. 
* Jag är på G, min resa har hållt på i 6 veckor och nu är jag ännu mer taggad och glad över att "slitet" som även är kul ger resultat! Just bring it!
Min #morgoncardio gick som en dans, inhandling klar av operation överraska Farmor, frukostgröten nere och NU sitter jag och njuter av solen på balkongen en stund! 

Jag gav mig på att baka eftersom solen gick i moln...mina "all time favourite since i was a kid cookies"! Farmor har en väldans gammal receptbok sedan skoltiden. Detta receptet kopierade jag och tänkte baka till henne. I så många år och så oändligt många gånger har hon gjort dessa till mig. Hon vet att jag är galen i dom. Så jag tänkte ge mig på att föra detta vidare. Vi får väll se hur det går och vad Lilla Farmor ger för betyg imorgon. Spännande! Och nej....receptet ges icke ut. Detta är topsecret men finns säkerligen liknande recept att hitta. Jag kallar dom (förutom det jag skrev ovan) 
" Farmors Fantastiska Knäckkakor" 
Den sk smörjelsen klar, kakorna blev fina (större än Farmors och inte lika runda) och jag hoppas Farmor blir stolt imorgon! Här doftar nybakat ännu! 

Pappa & Katja var i krokarna och kom inom på kaffe/the/vatten på balkongen! Härligt med Besök! Så glad jag blev!!

Lyckoruset håller i sig. Ett RIKTKIGT bra Kötta Ben (med fokus på mest baksida idag) och Gumpelirumpa. Högre växel med baken nu. Ännu tuffare, växlar upp! Svetten rann innan jag började på min Fredagsspinning. Sen rann det mer och väl hemma slafsade jag i mig kvargen och TUR att ingen såg det...Mätt Trett Nöjd och Glad. Jag vet inte vad dagens deltagare trodde men nej jag är sådan bara. Extra Glad idag! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0