Med God Smak

Har denna helgen snart kommit till ända! 
Lördagen blev en Fantastisk dag! 
Vi började med en riktig långfrukost! Sedan körde vi ner till Gymmet och mitt andra Ben/rumpa pass för veckan kändes så otroligt bra! Mage fick kämpa och musklerna hurrade. Lyfte ännu tyngre idag! Jag blir starkare minsann! Trots ätardag kan jag inte vara utan mitt protein. Så efter blev det Protein fika på gymmet innan vi drog oss hem igen. Lias ville inte hem...Ted hade gärna stannat han med. Så barnen trivs bra där. Idag byggde dom hinderbana! 

Sol som tittat fram, skinnpajsaren på, bra hårdag, promenader, blommor i träden ...på marken...i vasen...under nosen...pannkaksfest (jag är tokig liksom barnen i pannkakor)  kortspel..."Finns i sjön"...överraskning..Kommer hem från en långpromenad och Ted & Farmor har bakat sockerkaka och tänt massa ljus, Lias alias Samlaren har fått samla hem ännu mer stenar...pinnar...ja en hel skog, Farfar åt boklöv och Lias gapade stort...nej Farfar är ingen Älg, regn på asfalt doftar ljuvligt, kaffe med mjölk. Avnjutit mat och koman är kom. "Gladiatorerna" och Eurovision SÅKLART! Snaskat Ferrari bilar och njöt av lördagen! 

Söndagen som brukar vara lite tuff blev så fin! Spenderats med Underbara vänner i Vinnö! Kan inte bli mer än glad när jag träffar Er. Sedan hade jag och min Monkan mycket att tragga om! Som vanligt! 

Pojkarna sover. En fin vecka har vi haft. Packat väskor och förberett så mycket jag kan. Vi ska upp olidligt tidigt. Säga Hejdå och sen drar jag på Internat. Drar täcket över huvudet och stämplar ut nu. 








Till Eftertanke i lördags: HUR många SELFIES kan man ta på EN dag? Utmaning? Idag mår jag bra! Det syns, det känns. Framför allt känns. Jag har haft många diskussioner angående min Diet med en del nu. Väldigt få som faktiskt förstår, och kan stötta. Många som ifrågasätter & tycker. Tycka får man. Men tänk ifrån den som faktiskt utför det, dennes perspektiv. Varför...av vilken anledning man gör det? Fråga? Du kanske får ett svar? 
Kan vara en bra start. Och döm inte. Absolut inte efter att se EN liten del av personens dag, och vad man äter just då. Det är inte bara en diet, det är ett sätt att lära sig äta ofta, att faktiskt äta. Att inte svälta sig och äta en eller två gånger om dagen och då betydligt mer än man borde. Att ändra sin träning för att få resultat som man längtar efter och att få göra det man tycker är så kul och mår bra av. Mår jag bra av detta, varför inte? Har aldrig mått så bra av en kost innan. Jag erkänner att vissa dagar är riktiga dagar från helvetet. Men det är inte bara kosten som spelar in här. Det är dagsformen, tankar, känslor, intryck, hormoner...you name it också. Så lev väl, gör det som får dig att må bra. Glöm aldrig...Döm aldrig. 
Sen vill jag TACKA alla som stöttar mig i detta! Ni gör mina dagar fyllda av Energi och Kämparglöd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0