Förstamaj

Wow! 1 MAJ!! Vi är inne en vacker månad. Jag tycker så mycket om denna månaden. Dagen har varit fin. En härlig  morgoncardio följt av min fiberhavregrynsgröt och sedan packa väskan. Torsdag betyder alltid prata med Farmor och Farfar. Jag ringde idag, och alltid Farfar som svarar. Han blir lika glad var gång jag hinner före och ringa. 
- Jag har köpt något till dig Johanna!
- Jasså! Vad har du nu hittat på?
- Jo, jag var på Maxi och dom hade billiga cashewnötter! TVÅ (med hög röst) påsar för 39 kr! Billigt va! Jag har här till dig! Kan du inte komma? Det är ju sådana du äter! 
Behöver jag berätta hur mycket jag tokavgudar mina Bästa Vänner? 
Så jag traskade hem till dom efter en lång dusch. Vi satt på balkongen och mös. Sedan vidare traska till gymmet, promenadsällskap en liten bit av min Linda. Bara en liten stund med henne gör mig så glad. Ett bra Styrkepass idag. Nöjd traskade jag hem och lagade mat (koka broccoli och värma kyckling) Vet inte om det är tröttheten som gör att jag mår illa. Men fick inte ner allt. Gott var det dock och idag bytte jag ut mot lite broccoli. Känns sent att äta pasta/ris nu för jag ska ju sova inatt. Sedan är det så gott och trixa lite kan jag ju med maten. Går bra nu ju! Till sås hade jag kalori, socker, fett och glutenfri dressing. Jag ligger på soffan. 

Älskade M! Så stolt över honom. Vi kämpar båda två med att vara ifrån varandra. Tillsammans är vi starka M!!!! Säsongen drar officiellt igång nu! Så vill ni ha tips på en super restaurang på Santorini. Säg ifrån! 
Kanske ta och berätta lite om den en dag...
NU ska jag försöka att zzzzz....



 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0