Kill thoose legs and booty

En arbetsdag, och tänka sig sedan jag mina två små två helger på rad! Så skoj vi ska ha!
 
Dagens lördag har annars varit en bra lördag. Kan inte säga att jag mår bra på alla plan men nu ska det läggas fokus på det som får mig att må bra. Downs kommer jag ha var dag det vet jag. Dom kommer dom jobbiga ögonblicken och det är bara att exponera sig för dom. Så otroligt saknad är M. Varje dag pratar vi och varje dag hittar jag, ser och hör saker som påminner mig om honom och hur fint vi hade det när han var här.
HAN KOMMER TILLBAKA JOHANNA!
 
Förutom Skype idag finns det något annat som fått mig att må sådär leende glad.
Efter jobb så fick jag ju trots att jag packat väskan och tagit med den köra hem och hämta mina fina NIKE. En snabb sväng inom Maxi.
Ska jag göra detta? Ska jag ha en "äterdag" mitt i veckan. Jag kan säga att jag körde några smårundor innan jag parkerade. Jag hade än sålänge kört strikt/nyttigt hela dagen...men...en vecka till nästa lördag isåfall..hm..
 Gick in på Maxi och plockade något av det godaste jag vet: lösgodis. Allt annat sött kan slänga sig i vägg, chips talar vi inte bara om men lördagsgodis är ohhh.
Jag skämdes åh vad jag skämdes. Jag kände mig som en brottsling, som en tjuv som begår ett brott. Jag hoppades innerligt att ingen skulle se mig eller att ännu värre möta på någon. Någon som skulle säga:
- DU!? Du av alla människor ska DU äta godis?
Sedan skulle detta sluta med att jag skulle få ännu mer ångest över mitt handlande och få dåligt samvete över vad NÅGON ANNAN TYCKER. Löjligt men sant.
Ja, där stod jag i kassan. Lade upp min påse och min Wellness tidning. Roligt va? Vilken mix! Betalade för jag är ingen tjuv och rusade till bilen. Puh. Jag klarade det!
 
NU var det äntligen dags att köra till gymmet. Som jag längtat hela dagen. Äntligen! Det blev uppvärming/cardio  30 min på Crosstrainer. Svetten började lagom komma.
Mitt i allt hittade jag inte min nyckel till mitt lås. Jaha, tur att Gymägaren hade bultsax. Sedan fick jag minsann ett lås med kod. För att jag inte skulle slarva bort, tankspridda jag.
Det var nu dags att "döda ben". Lite av min "starka sida" ben. Vet att där har jag lite power. Körde mina övningar och efter en timme kom min Linda rusandes ner. Vi körde ett pass tillsammans med och både ben och rumpa fick sig en rejäl omgång denna lördag. Härligt! Ännu mer pepp från henne idag och vilken utveckling hon gjort. Hon inspirerar mig var dag.
Härliga timmar på GYM och en Johanna med ett leende som en häst och ögon som diskokulor körde nöjd hem. Åt några gottebitar och sedan en lång härlig dusch. Lördag, åh!
 
Sedan såklart ett långt Skype samtal medans jag krängde pannkakor taget från frysen som M gjort. Till detta? Nutella såklart! M var glad att jag åt igen med en reda och tur att det var just ätardagen vi Skypade och åt samtidigt. Dom andra 6 dagarna i veckan blir det tufft men jag är så taggad nu så det finns ingen eller inget som kan stoppa mig nu. Gladiatorerna på tvn såklart som jag längtat efter och ett tidigt sänggående...ja jag var trött och magen levde rövare. Inte konstigt men värt det
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0