Kolhydratsbakfylla

Ett finemang pass med Linda på morgonen!
Idag kändes det att man lever. Lika härligt var gång. Extra energi i form av mer kolhydrater i kroppen. Det gör enormt mycket med orken. En liten parentes är att dom försvinner snabbt under ett styrkepass. Hurra för proteiner och för fyllardagar. Du lär känna din kropp....
Idag körde vi igenom Rygg & Triceps och lika taggad som igår. Så kul att köra set, vila och då kör Linda. Nya övningar jag inte gjort innan! Jag ser en förändring och muskler börjar synas nu. En resa är påbörjad rejält nu. Finns ingen väg tillbaka nu.
 
Tänkte mig få lite sol men den var lite frånvarande idag. Tänk när man har tid så så ska molnen komma. Morgonen var fin och likaså förmiddagen som bestod av något jag kommer berätta senare om. Eftermiddagen var dock jobbig. Ja, jobbig. Jag försökte vila inför nattjobb, huvudet värkte och lite olustig känsla i kroppen. Är nog en sk "Kolhydratsbakfylla". Ja, det kan man ha. Nära till tårar och sliter som ett djur för att komma i den form jag vill. Tacksam över min resa jag gjort so far.
 Ni vet när man känner att kroppen vill mer men samtidigt orkar man inte.När man känner att det ska göras och det och det men man förmår sig inte att göra det. Jag har med mina perioder. Det handlar ju inte bara om träningen & kosten vill jag påpeka. Det händer ju annat i mitt liv som påverkar mig. Vilade så gott det gick, och tog min promenad i kvällssolen. Jag tror det är lite nervositet. Det går bra nu men alla är vi nervösa. Imorgon en vecka utan mejerier och just idag kan jag sakna min kvarg. Bara hjärnan dock, inte kroppen. Sen är jag sjukt sugen på Cashew idag med...Om en vecka så. Då ska jag skåla i Sprite Zero och snaska Nötter. För jag flyttar min Cheatday till nästa söndag. På min födelsedag ska jag unna mig, och inte må som idag. Jag hoppas på en liten grillkväll vid sjön, sol och prinsesstårta. 
 
Imorgon skär vi mer på kolhydrater och resan går vidare..
 
 
Linnet kommer från Bodyscience och leverans från MMSPORTS!
 
Nu ta två betala för ett linne!
Check it out!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0