Muggkaka

Enklare kan det inte bli! Gottegrisar vid eftermiddagsfikat!
 
Muggkaka är precis som det låter, en kaka i en mugg. Denna är självklart LCHF.
 
Smörj en kopp/mugg med lite kokosfett (alt olja). Blanda 1 ägg, 1 msk kokosnötsmjöl, ½ tsk bakpulver samt ½ dl mandelmjöl (hasselnötsmjöl) tillsätt om du vill varlfri arom (saffran, bittermandel, vanilj, kakao, nötter, bär).
Blanda alla ingredienser, i muggen och in i micron i ca 40 sekunder beroende på hur du vill ha din kaka. Vänd upp och ner på koppen på en tallrik. Kakan trillar ut! Servera med bär, grädde eller vad du känner för!
 
 
Detta blev en slät muggkaka utan arom med mandelmjöl samt bär till.
Lördagsgott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0