Kvarg Vanilj

Lördagen var kommen. Snart till ända. Har jag fått tillbaka lusten att skriva. Jag tror det. Skriva här iallafall. Kan se det själv. Idag vaknade jag och i lugn och ro en kopp av mitt kaffe. Sedan var det lördagsspinningen på schemat och det gick som en dans. Vi fixade (jag och M) mycket med musik igårkväll så ett nytt pass (igen). Är inne i ett flow nu av att knåpa pass. Ett gott tecken. Nöjda deltagare, men nästa vecka kör vi 60 minuter va?
 
Väl hemma duschade jag så varmt så det brände, de e så skönt. Jag har hittat en ny "kärlek". Den heter Kvarg Vanilj och är inte sådär strikt LCHF men efter ett pass och en lördag så njöt jag. Med kokosflingor och frön på. Jag är tossig med vanilj och finner inte ord för hur gott det var. Bättre än mycket. Ett litet minus är att det kan trigga sockersug men jag tror att det kan vara värt det.
 
Jag kröp ner i sängen. Oj vad jag kände för att somna om. Så varmt intill M. Som en liten bastu att krypa ner i. Speciellt när det är sådär kallt över täcket. Jag ville slumrat till, det var nära men en arbetskväll väntade.
En arbetskväll kom och gick. Klockan tickar och klockan ringer imorgon bitti. Fika inför morgondagens kvällsbesök är klart, bakat för första gången på länge. Både nyttigt och onyttigt. Nyfikna va?
 
 Full dag imorgon, så fullspäckat har jag inte haft det på länge en dag. Jag ska nog kunna hantera det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0