Sänker garden lite



Efter helgens smärta. Förstår mer och mer vad som faktiskt händer med min kropp. Det går in mer och mer att jag faktiskt inte är frisk. Tar emot att säga det var gång. Ett skönt telefon samtal från absolut bästa arbetsgivaren och en bra chef gjorde allt så mycket enklare idag. Som alla vet så brinner jag för mitt jobb och trivs så bra såväl med arbetsuppgifter som med kollegor. Nu får jag nog dock ta en paus från detta. Detta inte menat att jag ger upp jobbet helt. Jag tar dagarna som dom kommer men just nu är hälsan prio ett. Att fortsätta orka träna för att bibehålla fysiken som gör att strålningen ger bättre resultat och som jag får energi av. Lägga energi på barnen och familj, vänner nära & kära. Det viktigaste just nu. Jag gjorde min styrka idag. Jag ska erkänna. Lite trött idag, men fick kraft av mitt ben/rumpa pass. Tro det eller ej men sant. Efter blev det dock gröt igen. Måste få vila min hals idag kändes det som. Denna dagen har känts lång. Oändligt lång. Sen tid till strålning och smärta. Jag bönade om smärtstillande när jag kom dit. Efter strålning bröt jag ihopa. En varm kram och systrar ordnar med läkare så jag får utskrivet starkare tabletter. Får se om dom lindrar. Men dom sade även: 
- Aha, det har börjat göra ont nu!? Smärtan har kommit? 
Vad jag kan förstå av detta är att det är helt normalt. Det ser fint ut i min hals och mun. Detta är en bieffekt av strålningen. Som dom flesta vet så är strålningens uppgift att döda cancerceller. Det gör den men den dödar även friska celler. Dom friska kan reparera sig. Inte dom sjuka. Jag frågade även om dom ser några resultat? Då fick jag ännu ett besked jag inte var beredd på. 
Jag kommer få min tänkta strålning. 34 ggr och sedan får jag vänta en månad. Då görs en ny MR och först då kan dom se om tumören är borta. Detta visste inte jag. Jag trodde jag skulle få se framsteg under tiden. Men så är inte fallet tyvärr. Jag bönar och ber att strålningen kommer döda skiten. För att fortsätta med detta eller ännu värre behöva cellgift är inte, finns inte i min värld. Så jag fortsätter fightas och hoppas. Mina pojkar är hemma och det är mys att gå och titta till dom. Vad lyckligt lottad jag är som har två piggar pojkar. Och som har alla andra runt omkring mig. 
Jag kommer avsluta min kväll med mitt casein i vanlig ordning. Kallt precis som igår men idag ingen glass kvar från J. Mitt casein kommer från Bodyscience och finns hos MMSPORTS. Jag ska nog ta tåget till deras butik en dag snart. Förrådet behöver bunkras upp ännu mer nu. Ses kanske i butiken? Soffläge och "Hela England Bakar"..



Mellis, som är lent. Kvarg, lättyoghurt och iskalla björnbär. Smaksatt idag med Lakritspulver! 

Kommentarer
Postat av: Lottis

Du är en grym fighter! Tycker om dig💛! Fighta vidare!
Sluta inte le! Kram❤️

2014-08-12 @ 20:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0