Mitt i veckan tacos

Psykiatridagarna är här. Full dag idag med föreläsningar. Morgondagen är även den full med samma. Idag med fokus på missbruk och beroende.
Många timmar i stol. Celsius räddade mig. Jag vet jag traggar om den, men den är bra! Jag var så trött på eftermiddagen, men vaknade sedan till igen!

Tacomys mitt i veckan! Med blendingbliss tortillas! Blissmix som jag sagt innan kommer till nytta gånger flera. Cecilia är toppen med sina små "magiska påsar" av mixer! Lyckade Tortillas!

Ted grymmade med sin matteläxa! Läsningen och skrivningen lite tuffare.
Lias på lite mindre roligt humör idag, men alla har vi våra dagar. Han kissade dock glatt på pottan i morse med Storebror som en hjälpande hand. Grymma killar jag har! Dom har även en grym Pappa! Vad skulle vi göra utan varandra? Utan varandras stöd, råd, hjälp?

Hur jag avslutade min kväll? Ja, träningen får vila idag. Fokus på barnen och bara dom. Förutom alla andra "måsten". Då syftar jag på disken och hygienen...ha ha!!!
Jag har avslutat dagen med "Hela Sverige bakar". Fått tårtinspo. Jag som är baktokig älskar detta program. Idéer surrar i huvudet nu..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0