Lakritspulver

Tjolahopp! 
Mitt huvud snurrar mer än vanligt. Jag går på högvarv. 
En dag på jobb och idag lite seg innan fastebryt. Kan vara för att jag är uppe så tidigt. Inte speciellt hungrig, men trött och frusen. Blev lite bättre framåt eftermiddagen och lite mer action. Still love what i do. Även om jag har lite drömmar och visioner om annat med. Lite sidekick..
Väl hemma så loggades det in på Skype. Åh, vad skulle man göra om inte Skype fanns? Jag saknar ord efter dagens Skype. Tror inte jag fattar det riktigt. Har det gått in i huvudet ännu? Nej! Ha ha!! 
Jag var rastlös så det blev gym såklart. Idag lite styrketräning innan 60 min spinning. Idag fokus på biceps/triceps. Lite pinsamt när ett muskelberg kommer fram. Ser hur han studerar. Jag tänkte: 
- Vad fan glor han för? Men det visade sig att han hade tips och visade en kickass triceps övning. Tack för det! Tack! Det kommer kännas i övermorgon! Underbart. En "smärta" jag tycker om. 
Väl hemma 19:45 var jag inte ett dugg hungrig. Blev fröknäcke med leverpastej och gurka. Nöjd med det. Celsius mättar sjukt mycket. Idag en Cola Celsius under passet! Mmmmm!!!!! 

Nu? Bildredigering!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0