Hos vänner

Efter en lång "inte göra för mycket" morgon och brunch har vi varit på vift.
Barnen ville ha Thaimat till brunch och jag åt min smarriga Granola. Lite rolig kontrast det där med ja. Men alla har vi olika smak och tycke. Sen är helg helg och sålänge barnen äter så kvittar det om dom äter mackor, flingor eller nudlar till brunch. Granolan är verkligen enkel att göra och god! 
Vi styrde sen kosan mot lite större staden och vår nya ännu "onamnade" bil fick nya torkarblad och spolarvätska. Såklart doftegott med: jordgubb. Så nu ska bilen lukta sommar i vinter. Vilken tur att brödrar och fader var på andra sidan vägen roligt nog och kunde "rädda" min situation. Inte visste jag att torkarblad var en djungel. Learning by Doing.

Vi körde sedan till våra fina vänner i Vinnö. Barnen var glada över att se varandra!!! Lias har inte varit på sitt bästa humör idag. Men jovisst han hoppade studsmatta så hans blonda kalufs vajade i vinden. Slog kullerbyttor och studsade som en liten Bumbibjörn tillsammans med dom andra två Bumbibjörnarna...Ted & Amira. 
Paret S och jag drack kaffe i solen och hade mycket att catcha up. Jag hade med mig LCHF chokladbollar idag. Dom blev mycket väl godkända!
Sedan startade vi "pizzeria". Jag ska helt klart börja köpa kyckling mer. Såg ut som skinka, men det var kyckling och mycket godare! Barnen fick göra egen pizza. Vi gjorde även en LCHF pizza såklart. En egen variant av Quattro. Till detta sallad med svamp och pizzasås gjord av en riktig Pizzabagare: Monicas Far. Åh, om jag stinker vitlök imorgon..sorry. Ännu en gång imponerar paret S på mig. Nu menar jag inte bara maten. Allt med våra vänner är great! 
Barnen har fått den "obligatoriska" Tom&Jerry påsen och jag fick det viktigaste efter maten: kaffe. 
Vi spånade lite sedan på kommande fest. Trötta barn och mest Lias så behövde komma hem och sova. Vi hade nog kunnat kolla kostymer hela natten annars. 
Väl hemma för två timmar sedan. Tror ni Liten sover? Nej. Men Stor gör. Mammas ögonlock tunga men så hjärtligt nöjd med en fin dag.





 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0