Fyrtal

Helt Underbart! Idag denna fina fredag har jag haft äran att träffa alla mina fyra flickor. Fyra underbara töser som förgyller mitt liv, och deras kids! 

Ted tog skolskjutsen till skolan. Jag vaknade med två pojkar i sängen. Jag kunde och ville inte somna om. Valde att dricka mitt heta kaffe i soffan och längta efter dagen ännu mer. Lyssnade på musik och efter en timme kom en yrvaken Lias ut ur sovrummet. 
Godmorgon Lille vän! Vem älskar inte sovmorgon? Vi mös länge och Lias lyxade med frukost i soffan till Bollibompa. Efter det var det dags för vår timmes vanliga promenad då Ted är i skolan. Tiden gick rusande förbi! Lite inhandling och titta titta. 
När jag kom hem väntade min flicka Erica och lilla Emilia på oss. Kort därefter kom Emily, Doris och Betty. Ännu senare dök min Tina upp och vips Nana & Rami med. ALLA mina älskade vänner, mitt Fyrtal var komplett idag. Barnen har haft så kul! Busat massa! Mammorna har druckit kaffe så det står härliga till! Massa att prata om och mycket som händer i våra liv och har hänt. Jag är så enormt tacksam att jag har er. En efter en åkte flickorna på vidare fredagsmys. Tina slingade mitt hår och jisses som vanligt så nöjd. Hon är så enormt duktig och jag är glad över att slippa "råttutväxten". Tillslut var det jag och Nana kvar. Vi fikade på Questbar PeanutButterCups och gav kroppen ännu mer koffein. 
Barnen var nu trötta, en film valdes och vi två mammor/kvinnor/flickor/vänner jag & Nana satte oss i min säng och pratade, och pratade och pratade. Tiden rusade iväg! Nu for dom vidare hem på fredagsmys och VI startade vårt. Mat ordnades och jag kan säga att fyra olika rätter gör jag icke igen. Varför egentligen så dum att fråga. Bara att göra det som var tänkt ju. Men nu gjorde jag det och får nog skylla mig själv. Maten intogs i periodvis och tillslut bänkade vi oss i soffan en stund, spelade Kalaha och sedan dags för Idolmys, surfplatta och klippa klistra. 
Jag har även sprungit av och an i perioder och spikat, rensat, donat, provat, torkat, bytt och organiserat. Boar jag!? Sanslöst! 
En helt underbar kväll och båda små sover nu. Ted slocknade på soffan och Lias fick jag lägga i sängen, säga att nu är det dags att sova. Visst protester, men han somnade sen på två röda. 
Jag ska varva ner och invänta sms. Försöka att slappna av och le över den fina dagen vi haft. 










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0