Skärtorsdagen

 

Idag var det (förutom en tur till Blåkulla) en underbar dag. Jag skickade iväg Ted till skolan, pigg och glad liten kille. Lillebror vinkade på Storebror och vi gick till macken för att köpa mjölk. Ja, verkligen mys. Så härligt att sen den lilla sudden traska fram.

Vi tog ett rejät ryck i hemmet och det blev skinande rent. Sedan körde vi ut till Finja och hälsade på. Alltid lika trevligt att komma dit, även om man inte jobbar. Vi (efter handling) styrde kosan mot Byn och ett utvecklingssamtal för Ted. SKÖTER SIG PERFEKT OCH JAG KAN INTE LÅTA BLI ATT SKRYTA.

Både en stolt mamma och en stolt pappa som gick därifrån. Gissa om Ted han sträckte på sig? Oh ja! Fick se hans nya cykel innan jag fick skjuts in till stan. Eftermiddagen bjöd på en promenad med Farfar och sedan en kusligt lång dusch. Frös ända in i benmärgen efter den promenaden. Ryggen värkte efter alla konstiga akrobatiska rörelser under förmiddagen.

Ett Påskbord hade Farmor och farfar förberett och jag samt mina två brödrar mös med våra Visa Äldre. Farmor korkade upp lite rödvin och vi skålade för Påsken, för oss och för familjen.

Lilla Mojja och jag fick lite mys och hon följde mig till Hemmakväll....jag tog med KÄNSLAN HEM.

MED STORA BOKSTÄVER.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0