Great Weekend

Åh, denna underbara helg till ända snart. Tiden tickar mot måndag...
 
Jag har så mycket att berätta ju...
 
I fredags gjorde vi VÄLA. Jag, Mojja, Bror och Liten Lias. Ted busade med Rami.... Vi fyndade, spenderade och hittade det vi sökte plus lite till. Kom hem med många påsar och mycket ideér för hemmet.
Lördagen gick i "Paradvåningens" tecken. Med det menas en massa fix i vårt nya hem. Både tavlor, nya gardiner, plock, hyllor, lampor....ja ni vet sådant som gör att ett hem blir ett hem. Det tar sig sakta men säkert här. Mer och mer känner vi oss hemma och trivs bättre och bättre. Känner mer och mer för var dag som går att det var en bra idé att följa magkänslan. Att blanda förnuft med känsla (wisemind). För nu när det gått lite mer än två månader så kan jag känna att det var rätt beslut att lämna byn mot staden. Vårt hem växer sakta men säkert fram och jag älskar att inreda till oss. Har så mycket ideér så det kokar. Farmor och Farfar var här samt Bror och assisterade. Jag bjöd på Våfflor i det blev ett riktigt "taberas"....
Sedan traskade jag och mina pojkar och bror ner till Torget och tittade/lyssnade på Vår Mellovinnare Robin. Han var på hemmaplan och sjöng sin "You" för hela Hässleholm. Fantastisk röst och jag tror att låten har goda chanser. Lias kollade in poliserna och sade:
- Jag ässskar polisen mamma!
Ted flinade....
Kvällen fortskred och Mojja sov över. Vi delade tankar, känslor och pratade in på småtimmarna.....
Söndag i all ära. Vi packade och begav oss ut. Trotsade den bitande kylan och jag tänkte i mitt stilla sinne. Nock fasen ska vi vara ute nu. Det var kallt, det blåste och vi frös stundom men vi hade det så himla mysigt. Vi började med en picknick på "Mindfulness bryggan"....sedan traskade vi in i skogen och lekte både Rövare och Orcher. Vi lekte affär och löven fick agera pengar och en pinne fick bli ett par skridskor. Fantasin, bara fantasin som sätter gränser och pojkarna stormtrivdes. Vi tittade in "Trädhuset" och letade efter "Rumpnissar". Busade i löven och ja...jag kan fortsätta. Helt underbart och fint.
Vi var sedan på "Pannkaksfest" hemma hos finaste Farmor och Farfar. Kom med ett fång Tulpaner för att tacka för all hjälp vi får av dom. Sedan även för att förra lördagen firade dom 50 år som Man och Hustru. Det ni! 
Lekt med Lego, spelat spel....Ja. det har varit en "GREAT WEEKEND" Sannerligen....
 
Måste dela med mig....Jag har fotat som en tok (inget ovanligt) i helgen. Tänk att jag får fånga så många fina ögonblick. Hur Ted kommer med en snöbit format som ett hjärta till sin mamma....Bara det är ju...."no words"...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0