Bilden: Morfars Midsommartårta med Katjas vaniljkräm samt Svenska jordgubbar. Barnen har nog aldrig varit så tysta någon gång under en måltid. "Matkoma" efter detta!
 
Nu, idag startar, ikväll, snart 3 VECKOR med mina Små.
 
Det är både spännande, nervöst, pirrigt och sprudlande i kroppen.
Hur ska det gå? Ja, det kommer säkerligen gå i rasande fart. Tiden kommer springa, och vi ska ta vara på varje ledig dag jag har. Har ingen ihållande semester nu i sommar men visst finns det lediga dagar vi kan åka iväg på äventyr och jag grunnar på hur, vad och var?
Har såklart ideér men inget 100 ännu....vi får väll se. Barnen får ju vara med och "rösta" dom med. Demokrati.
Ha ha ha!
 
Vet i alla fall att vi ska försöka hinna med att träffa alla nära, kära och vänner under dessa tre veckor, och verkligen visa dom som brytt sig extra om oss under detta halvåret hur mycket vi uppskattat/uppskattar hjälp vi fått och förhoppningsvis kommer fortsätta att få.
 
Vi välkomnar ju JULI månad idag ,och imorgon har jag varit Stadsbo i ½ år på heltid och barnen varannan vecka. Känns fortfarande mycket lustigt stundom vis. Hoppas/tror/önskar att snart måste det lägga sig. För oss alla. Jag saknar Huset enormt mycket, vill ha grönt omkring mig. Vill ha friheten, men ibland...har man inget val. Det är ur det tuffa vi blir tuffare, visst?
Styrka föder styrka
 
 

Kommentarer
Postat av: Henke Santo

Helt klart val för kidsen.. Tomelilla sommar land :)

2013-07-06 @ 21:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0