Hot head & Bash

Skylander spel för tillfället....
Idag har jag minsann varit ledig!

 

Idag var det endast skola för Ted som gällde. En både arg och ledsen kille jag släppte av i morse. Han trodde/fick för sig att jag tagigt ledigt för att bara vara med Lias. Åh, så är ju inte fallet. Jag jobbar ju inte som jag gör med kvällar och helger och därav ledig någon dag mitt i veckan (iallfall då jag har barnen). Men detta kunde inte Ted förstå. Körde sedan ut till Erica min som jag inte träffat sedan långt innan jul. Fy skäms på oss! Men gissa om vi hade mycket att prata om! Lias och Milia lekte så fint och mammorna spelade Alfapet. Självklart vann vassa Erica med nästan 40 poäng. Sedan var det dags att hämta Ted och en gladare Ted nu. Dock fortfarande avundsjuk för att lias fått vara med mamma hela förmiddagen. Ja, jag tror aldrig att man kan vara tillräcklig för alla. Vi hade en mysig eftermiddagen och testade ännu ett recept från Katrins bakbok. LCHF kladdkaka. Den blev poulär hos Ted men Lias sköt bort tallriken....ha ha. Senare på eftermiddagen kom Farmor och Farfar. Jag lämnade Puman hos min lillebror Luc....En promenad till hemmet igen. Vi fikade och Ted fick sig ett litet utbrott och sedan var det Lias tur. Hu....inte lätt att vara mamma alltid. Det är ju så att det är inte alltid barnen förstår att man (jag) bara vill väl. I vilket fall som helst så lade även det sig med.....Sedan var det två glada småtroll igen och allt som bortblåst. Tiden med dom går fort. Rysligt fort.

Puman går som en klocka igen och det är fröjd att köra henne igen. Känns som en ny bil! Åh, lillebror vad du är duktig. Blev en fin service på henne med! Den bästa som mekat med henne. GULD VÄRT!

Lias somnade gott i vagnen under kvällspromenaden, åh såg så myisgt ut att sova där inburrad i vagnen. Ted fick mamma sedan en stund för sig själv med Törnrosa saga och somnade gott. Lilla Farmor strök upp mina gardiner och Farfar kom med spik och skruv till mig. Sedan försökte vi laga min NYA spinningcykel utan resultat. Gissa om jag blev snopen då pedalen bara trillade av igår under mitt pass? Sketrädd och förbannad! Idag ännu mer sur och grinig för att en cykel som är två veckor ska gå isönder. Sedan har jag inte trivts med den heller. Den känns inte rätt och det är viktigare än vad man tror.Bara att ringa leverantören imorgon....Så inget cyklande ikväll och jag som nu haft i rutin i två veckor att cykla var dag. Åh!!!!

Varför jag köpte den? Jo....veckorna jag har mina små hinner inte träningen få så mycket plats...Därav har jag valt att köpa en cykel för att kunna träna då trollen somnat. Så länge varade det. Jag ska tjura vidare lite....

Fin dag, bra dag och snart slut redan... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0