Vår dag på stan

Jag och Barnen hade en mysig förmiddag på stan i Kristianstad. Vi körde in i ösregn....Tänkte oj ska vi gå på stan i ösregn? Men tji fick vi när vi kom fram till Kristianstad....SOLEN SKEN! Så varmt! Helt underbart! Kunde inte bli bättre. Vår dag tillsammans. Jag började med att växla och sedan gick vi i lite affärer. Leksaksaffären besöktes och Lias fick en lastare och sken som en sol. Jag fyndade på BikBoks midseason sale. Oj oj. Hittade en ljuvlig klänning bland annat. Sedan körde vi till Media Markt och Ted fick köpa en ny Skylander. Han hittade en väldigt smidig Skylanders väska och den fick han med bara för att han varit så otroligt duktig på BikBok och passat sin lillebror så fantastiskt bra. Jag köpte skydd till min 4S och jisses, hur kan man ta 200 kr för plastfilm?Garanti för alltid måtte vara orsaken. Det bjöds minsann på korv idag vi behövde inte köra inom något MAX och luncha. Till allas förtjusning för det var mysigt att äta korv i höstvädret. Vi körde sedan mot hemmet och Lias somnade gott av bilens brummande. Han har gått och blivit förkyld stackaren. Jag och Ted pillemojsade hemma och jag packade klart. Sedan till kvällsmat kom Pappa, Mojjan, Alex, Jeppe, Linnea och Kasper. Vi beställde och till dessert hade jag och Ted bakat en kladdkaka till Pappa, kidsen och brödrar. Alltid lika populärt! Jag gjorde en drink och vi pratade och timmarna gick. Lias och Ted var ute med Morbror Kasper och lekte. Barnen sover nu gott och jag köpte en film idag men jag stängde av den igen. Även igår så gick jag och lade mig och det blev ingen film. Jag känner en förkylning komma smygandes och min näsa har börjat rinna. Typiskt...men sant. Jag antar att värmen jag åker til imorgon kommer råda bot på detta lilla problem....
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kikki

Oj! Ska du utomlands igen?! :-)

2012-09-30 @ 00:25:13
URL: http://Kixxan.blogg.se
Postat av: ida larsson

what ska du resa igen?? Ha så skoj!! ;)

2012-09-30 @ 11:42:34
URL: http://lejdan.blogg.se
Postat av: Anonym

Lagom knas att åka utomlands igen för tredje gången ensam utan familj....

2012-10-02 @ 20:14:01
Postat av: Johanna

För det första var jag utomlands för första gången på solsemester första gången i år med min mamma och mina brödrar. Andra gången med min mamma och störste pojken Ted. NU är jag helt utan familj och med vänner. Vad dig anbeträffar är det min ensak och hur jag har det nu och mår nu vet du kanske inte ellerhur?
Önskar dig en fin kväll.

2012-10-03 @ 20:45:22
URL: http://seluna.blogg.se
Postat av: Anonym

Du måste kunna ta komentarer på din blogg både positiva och negativa. Det är ett fritt land där alla får tycka och tänka öppet och jag tycker att det är konstigt att du åker utan din familj. Ha inte en blogg som är öppen för alla om inte du kan ta kritik!

2012-10-03 @ 22:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0