Victory

ÅH! Ljuva seger!

Igår eftermiddag efter en fin dag kom Mojjan och hämtade mig. Kvällen spenderades hos Familjen i T. Vi smaskade Mexikans mat och sedan drog jag och bröderna iväg en sväng. Blev en hal promenad hem för tusan vad det frös på. Isen låg spegelblank och snön på gräset. Vackert men farligt. Väl hemma igen blev det kaffe och mys. Massa nötter och en riktigt dålig film som hela familjen satt och kommenterade under tiden den varade. Ha ha ha. Men vi genomled den iallafall. Sedan stannade jag och Pappa uppe en stund och tittade på Bad Boys 2. WHOOOOSSSSAAAA!

Somnade efter ett tag intill Mojja som vispade runt i sängen som en elvisp!

Idag vaknade vi och hade en timme extra, tjohooo. En långfrukost sedan tog vi vår promenad jag och Mojja. Jag gjorde något med nacken och fick lite spärr. Ha ha. Otur? Sedan lagade vi mat tillsammans och efter det inväntades min lille Tujj, liten Lillebror Lias. Vi drog sedan på innebandy match. Hemmamatch och Lillebror såklart den bästa spelaren. Jag blev ju helt till mig! Tjoade som en tok och en förälder sade:

- Kul med stolta syskon!

Visst är det!!! Lias tyckte det var jättekul och sedan fick han leka med Morbror länge då vi kom hem. Hela stora familjen. Farmor och Farfar var också med så det var rikigt mysigt. Familj är guld värt nu. En helt underbar helg och en av dom bättre på länge.......

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0