Rebelllll

;)



Jag tror jag är en liten Rebell. Jag tar allting med ett slag i magen, men ger mig icke.
Åh, idag har det varit en lite kyligare dag jämfört med i mitten på veckan. Jag och barnen tog en promenad på fm till Bygg och makadam handel i närheten. Jag har tittat ut stenar, duk, och prisinformation har jag fått. Nu ska jag bara få bort jord med ca 20 cm ner. Så det behövs grävas lite till, de sade att det är ganska så svårt att komma till med maskinen. Så det är bara att greppa spaden när tid finnes och gräva, tänka mullvad.
Sedan körde vi ut till till Erica och Milia och pussade på 3 veckor gamla kisemisar. Om jag blev sugen? Ja, tro fan det! Samma som när man gosar en ny liten spädis. Men sedan lägger det sig....Har ju två lurviga hemma att ta hand om och deras kärlek ger mig mycket. Tänk en lurvig vän i nu 10½ år och en i 9½ år. Best buddies ju för tusan! Tänk att "börja om nu igen" med nattvak och göra rumsren. Håller ju på för fullt att göra Lias rumsren. Fast på hans villkor, han är mer envis än Ted. Eller mer enveten, ja ni vet...på hans vis. Det tar jag, det kommer när det kommer. Han vet hur man gör, har gjort det och han gör det när han vill. Thats it liksom.
Jag sitter nu och njuter av tystnad. Var med glädjeskutt jag gick till jobbet idag, och jag kan minsann sova ut imorgon med. Vackra Onny ville hellre jobba dag så vi bytte. Som jag saknat mitt jobb, på bara en vecka. Härligt när man känner så, samtidigt som jag vill fortsätta utvecklas....
Lite nattababbel här....Huset är tomt på pojkar, bara Izor och jag. Vad ska man hitta på månne?


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad ska det bli?

2012-05-06 @ 08:50:46
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0