PMS

Åh, just detta veckan med. Kanske därför jag somnade intill Lias igår vid 19:00, vaknade en timme senare men valde att göra kvällsrutinerna och hoppa i säng igen. Då är man trött och otroligt pigg sedan vid 5 då klockan ringde! Orsak och verkan kallas det...Ellerhur? Jag märker på mig själv vilket uselt humör jag varit på ikväll. Det tar på krafterna att vara kvinna. Bara att stå ut med tills denna månadens PMS är över. Det går ju över...
Denna månaden finns det ju annat att vara skitnervös för med. Kan hända att det "spökar" lite i huvudet. Inte så konstigt.

Nu bara 3 dagar, på fredag gäller det! Veckorna går fort, rasande fort!

Dagen har utöver min trötthet varit så bra, en dag på jobbet och inte en dag för sent. Ska bli kul att gå upp i 83% i sommar. Halvtid är inte mycket för en rastlös som mig. När jag hade skolan med så var det lagom, men nu..huvva. Varit på en kvällsfika och Erica och grattat Milia lilla tösen som fyller hela tre år.
Förberett inför morgondagen här nu, köttet i marinad och salladen gjort. Det mesta packat, men tror att jag efter denna dagen "slänger in handduken" nu. Packar resten imorgon, duschad, fräsch och kaffet laddat. Ska bli så kul imorgon! Dagen som vi alla i klassen längtat efter i 1½ år är här om några timmar! GREAT!



Lilleman, lille Molle mammas lille Liten Lillebror:
- Du behöver aldrig ha PMS. Tänk att man kan vara såhär glad? Över regn och en vattenpistol. Det är det lilla som gör det....


Kommentarer
Postat av: Lottis

Hej



Hoppas det blir en fin avslutning. Vi måste träffas och fika vid tillfälle.



Ha en bra avslutning med dina toppenbetyg



kramis

2012-05-29 @ 22:46:42
Postat av: Jesper

Så söt bild! :)

2012-05-31 @ 22:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0