Maj

Idag har jag och Ted arbetat i trädgården! Trappan målad ggr 2, klar! Sedan har alla fula plattor lyfts upp och burits väck! Tunga som as...alla blommor planterats om. Nu ska äntligen framsidan få dig ett ryck. Blir ett litet projekt, men ett som jag minsann kan göra ;) helt underbart. Mindre underbart att vi bränt oss i solen...hoppsan!
Nils Neurokirurg ringde äntligen idag. På måndag ska vi ner till Lund. Han ska då ta ställning till vad som ska göras. Han kunde konstatera för mig idag att detta inte handlar om någon bihålsinflammation, eller på grund av en förkylning. Något är lite galet. Men vi tar det. Ted är tuff och modig och han vill må bra. Så jäkla sund inställning! Klok som få!
Vi har med hjälp av Farfar Gunnar och hans spridare nu lagt järnsulfat och gödning på gräset. Jävla mossmatta! Nu ska den med bort bort bort! Jag vill ha mjukt grönt gräs tack...
Patrik kom hem med rosor, vi har idag varit gifta i 3 år. Firat med grillning, och varit ute ute ute! Patrik fick dra in mig och barnen....så sant så sant!


Kommentarer
Postat av: Mamma till William och Wilma

God middag..Vilka härliga dagar vi har haft nu med sol o värmen.Här är det inte lika fint väder men så länge det inte regnar o lita soldis är man glad ändå..Hade varit bättre om man inte hade haft ont i halsen o hostar...hade då träffat min vän,,Ha en fin fredag..fina rosor :) kram

2012-05-04 @ 11:27:58
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: AnnaPannaA

Duktiga ni är!! Ge mig din energi !!! :D

2012-05-04 @ 13:55:28
URL: http://annapannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0