Inte längre oskuld

Like a Virgin....touched for the very first Time!


Som jag velat göra detta i ÅR. Funderat, eller snarare grubblat på var, hur, när...vad? Jag har insett att det är inte lönt eller mödan värt att grubbla. Just do it! Jag hade aldrig haft tanken på underarmen förrän idag! Ja, sant...idag! Min tanke på andra ställen finns kvar dock. Sedan i söndags har jag snokat runder efter tatuerare. Ringde flera stycken idag i närheten, men inget svar. Tji fick ni. För med magkänslan ringde jag Mirelle och vips hon hade ett återbud vid 17. Bara att packa in sig i bilen, Pappa min tittade till barnen innan Pk kom hem och köra ner till Vackra Eslöv. Om jag var nervös? Klart, svettades som en kossa och vågade inte äta. Tänk om jag kräker? Pappa skrämde upp mig, men inte kan det väll vara så farligt? Eller? Ah, väl inne i studion så blev jag mött av en fantastisk tjej. Så jäkla cool, flummig, lugn och det kändes "rätt" direkt med henne. Hon skulle ju märka mig för livet. (ARGHHH) Alright. Efter procedur med val av typsnitt, klistra på, tvätta av så var det nu dags. Ögonblicket som jag väntat på i år. Hur känns detta nu då?
Hon sade att hon drar ett streck så får jag hojta till...
- Klart? Var det allt, sant är det säkert?
- Ja, ha ha ha.....
- Nej, är det sant??
- Ja ;)
- Okej, kör på bara!

Inte trodde jag att det skulle kännas så. Jag hade föreställt mig som när jag piercade mig för första gången (jag svimmade av smärta). Nu blev jag kaxig faktiskt. Riktigt kaxig och det första jag tänkte var...
"Detta ska jag fan göra igen, vilken kick".
Hon förklarade att hon känner likadant, det är en kick. Sedan pratade vi om likheten med att epilera ben...För det är lite samma sak. Vi pratade under hela timmen, ingen av oss var helt tyst många sekunder. Vi skrattade och blev goda kamrater väldigt fort. Hon är intressant och trevlig! Nu har jag inte bara en frissa, jag har en tatuerare också...jag säger som jag gör om min frissa..
- Bara hon och ingen annan, endast hon som får röra mig! Ett enda undantag är min Tina som även hon får klippa och slinga mitt hår. Men ingen annan som jag litar helt på. Mirelle, my tattooed woman.
Kära nån så fort den timmen gick!
- Redan klar? Är klart redan?
Åh, jag hade nog kunnat göra en till, sant sant sant. Så det kommer inte dröja länge nu....tills jag smyckar kroppen ännu mer. Jag längtar och har mina ideér.....
Jag fick min kopp kaffe och mitt lilla kit. Klart jag fick ta med mig kaffe ;) Ses snart igen fina Mirelle!
Tackar för ett fint jobb och vilket smycke på kroppen, att jag inte bara varit så impulsiv och gjort detta innan?
Just do it, and i DID...Precis vad som föll mig in!
Ser man mitt vackra budskap tro?


Kommentarer
Postat av: ida larsson

snyggt!! men var står där? Det är ju så galet snyggt med texter på underarmen!

2012-05-09 @ 09:44:04
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: Kikki

Ah, vad står det? :D Blev ju nyfiken :D

2012-05-09 @ 12:04:43
Postat av: AnnaMalin

Vad roligt att läsa om din första tatueringsupplevelse! :-) Är så snyggt att det står en text där... ja, vad, jag är också nyfiken? ;-)



Nu blev jag pepp... jag som också har funderat ett tag!



Kram

2012-05-09 @ 13:41:31
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/
Postat av: AnnaPannaA

Inte gör det ont heller?? Larvmajjan!! :D Duktig du är som kom till skott till slut!! :D

2012-05-10 @ 10:11:45
URL: http://annapannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0