Ute i det vita

Veckan har startat. Både träff i Psykiatrin, skriva skriva hemma. Hämta hem mina små. Sedan mitt sedvanliga måndagspass. Igår fotade jag pojkarna då de var ute. Mörkret var på väg, det var så synd att batteriet var slut på fm då vi skulle ut & iväg. Då glittrade snön. Blev endast lite halvtaskiga iPhone bilder. Ska inte klanka ner på iPhone kameran. Bilderna blir vackra, men sedan är hör det saken till, hur ser de ut då de framkallas?
System är system.
 Gjorde det bästa av ljuset jag hade igår eftermiddidag. Gällde att jobba snabbt, det går fort. Det säger bara poff så är det mörkt!
Jag vill att mina vinterbilder ska glittra. Måste ha en dag då solen skiner, vackert dagsljus gör så otroligt mycket för bilden. Snön glittrade verkligen under förmiddagen igår...
 Jag gör alltid mina favorit bilder för varje överföring till ett ex av svartvit med. Vackert.
Jag vill få till den där perfekta vinterbilden på båda två tillsammans.
Den kommer den kommer, kanske denna veckan? Sista bilden på Lias är klockren, med sitt söta smile. Sina små tänder och den lilla snöflingan i ansiktet. Gissa vem han skrattar åt?

 

 


 


Kommentarer
Postat av: Mamma till William och Wilma

God kväll söta..Hoppas att du får en bra avslutning på denna onsdag och får en fin torsdag framför dig..Fina vinter bilder..

Kram kram

2012-01-25 @ 22:24:59
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0