Njuter

Av fortsatt "ledig" tid. Haft en heldag och njuter för fullt. Ska njuta av denna helgen, fira och känna mig stolt över mig själv. Över prestation, och ett mål som inom snart framtid inte längre är ett mål. Har redan nya mål på G. Mål som jag ska uppnå, det ger blodad tand att läsa....

Dagen har bestått av morgonmys med barnprogram och kaffe med Ted. Lias snusade i över en timme mer än oss. Jag skuttade faktiskt upp så jag hörde Ted, så utvilad och kaffesugen. Ha ha. Efter att jag och småpojkarna var klara så hämtade vi vännerna och styrde kosan in mot Biltvätten. Nu kan jag verkligen ännu mindre se en smutsig bil. Ja du Tina, du vet. Ha ha. Kön var mäktig, detta lite mildare väder gjorde att alla krösusar skulle tvätta sina bilar, och så jag. Ha ha. Hon blev ren och fin, gick lite ärenden på stan och mer blev det inte. Med små som inte förstår riktigt det där med kläder och än mindre att ha tålamodet till sådant. Barn leker verkligen hela tiden, heeeeela tiden. Ha ha. Vi köpte med GI vänligt bröd hem och frallor. Rykande kaffe och det var härligt att komma hem. Barnen har lekt hela dagen, Ted är betydligt piggare. Han behövde vila upp sig. Vi har kollar in lite förslag på möbler och möblerat. Tänk så fort en dag går med Erica! Bara ta dagen som den kommer, och vara med barnen. Behövdes! För alla.
Ikväll har vi sett Mästerkatten i Stövlarna, så himla bra. Speciellt för en katttoka som jag, Ted & Lias. Mjau.
Barnen sover gott sedan strax efter 20...Vi har provat ett medel att få bort fogsmuts med. Men inser att vi måste vara uppe hela natten om allt ska göras. Eftersom det vankas jobb för Patrik imorgonbitti så ansåg vi oss besegrade. Vi har hum om hur vi ska göra och vi behöver några timmar på detta. En kall drink inväntar och lite bra serier.

Jag säger skål för nya äventyr & ännu mer utmaningar!

 
 

Vad gömmer sig i nästa present?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0