Ja, ett paradis!

Det kan man ju lugnt säga. Med affärer som inte finns mer närliggande än just Väla. Älskar Carlings, Cubus, Gina Tricot, Bikbok, Mango. Carlings är en affär helt i min smak!
Vi gick en sväng på Ikea först, kom endast ut med ett Cd fodral. Hur kan detta komma sig? Jo, Lias var så hungrig och jag hade inte ro att titta. Efter en korv så var han Lias igen. Sprang som en liten vilde på Ikea! Ser så kul ut när han har bråttom och springer! Jag busade mest med Liten, bror min stod för shoppingen på det blågula varuhuset.
Vi begav oss in på Väla. Lias mer och mer trött. Nu sög det i mammas shoppingnerver. Lite middag och sedan bar jag Liten i famnen. Jag och Lias gick in på Gina Tricot. Känner hur han blir mer och mer tung. Lyfter ner han i vagnen, och han somnar....han vet att det är det bästa man kan göra då man shoppar med mamma. Vi gjorde affärerna osäkra. Ha ha! Fyndat som vanligt, nos för det. Hittade det jag hoppats på! Mina Johanna Denim trousers på GT. Ett par fanns kvar minsann. Ibland har man tur. Maken hittade minsann kläder han med. Pappa och Lucas ville in på Elgiganten, vi mer mjukvarupersoner valde att gå kvar på Väla. Pappa tar våra påsar, ha ha. Låsa in i bilen så slapp vi bära på de. Nöjd med alla mina fynd. Våra fynd! Maken hittade ett par ursnygga jeans på Desigual, samt en t-shirt. Sedan blev det en luvtröja för honom med på Carlings. På D fick man en STOR bra papperspåse där resterande påsar kunde packas ner och en kaffe i handen.
Älskade D´s provrum med!
 Så trevligt att hinna träffa Pappa, Lena och Lillebror Luc som handlat till sitt eget bohag. Snart flyttar han, helt sanslöst! Stor Kille!! Skönt att i helgen haft tid att träffa min sida lite av familj. Känns så himla bra. Min shopping kallar jag firande av mitt mål som är uppnått. Sedan får vi klä upp oss och ut å dansa med ju. Fira riktigt!
Lugn resa hem, hämtade Ted som varit på kalas i badhuset och på BIO med sin Farmor. Vilken mysdag för honom. Ska visa honom den fina tröjan jag köpte till honom, nu sover han gott i barnkammaren med sin lillebror som blev lycklig då han såg sin bror ikväll!

 Hur kan det komma sig att man blir så nöjd när man fått shoppa en hel dag?


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0