Isigt

Åh, Pärlan frusen och går inte att komma in i. Det var nog i grevens tid vi köpte nyare bil...Ha ha ha. Jag kan se mig själv på morgonen få panik över detta. Ted hemma idag med, Patrik körde Lias till dagis och idag ville han leka innan han åkte. Lille snutten! Det har verkligen varit kyligt inatt! Landskapet utanför är bedövande vackert!

Från en vecka sedan...Jag blir sugen på att gå in och tvätta badrumsklinker...Tänk så härligt när man SER att det händer något. Som Svärfar sade igår:
- Allt jobb som är lagt under, och som tar mest tid syns inte. Att det var hål rätt ner till garaget ett bra tag. En hel sommar. Men med hjälp, frustration och ett jävla anamma är vi snart klara och gissa om jag ska bada!
Ska minsann skriva en story om badrummet, men som sagt...
"Rom byggdes inte på en dag".....se så vackert det blev!

 


Kommentarer
Postat av: Johanna Fåglund - Foto

Sv: Tack :)) Nikon D80

2012-01-26 @ 13:00:25
URL: http://stargirlphoto.blogg.se/
Postat av: Kikki

Hejsan! Jo, det går bara bra. Man märker nu när alla kurser är introducerade att det kommer bli ganska tufft :) Dock läser jag bara 75% denna terminen. Jag tror mitt favoritämne denna terminen blir Vård & Omsorg eller Medicinsk Grundkurs. :) Människan Socialt & Kulturellt kommer jag nog spy på! ;/

2012-01-26 @ 21:59:03
URL: http://kixxan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0