Första helgen i februari

Då har denna helgen susat förbi. Inte varit mycket utanför huset denna helg, och känt på den vackra vinterdoften. Får hoppas att nästa helg innehåller lite friskluft, och bus i snön! Kallt har det varit, men varmt inne. Vi har äntligen fått in karet & nu ska allt annat in med. Premiärbad snart!

Lias och jag har inte varit sådär på topp. Efter mello i lördags så fick Ted vara uppe lite längre, han ville se om Sean Banan gick vidare (ja, suck). Gjorde han ju med, mina två favoriter gick direkt till Den Runda Bollen, Globen! Både Dead By april och Loreen, ganska så bra tippat av mig! Vilka två bra låtar!! Jag ska minsann hoppa till båda. Well, det jag skulle komma till är att när jag står nere i duschen kommer Patrik med Lias helt nerspydd. Han har kräkt i sömnen och sover vidare. Stackaren fick duscha, kräkte mer, duscha och städa bort kräk. Åh, han var så skakig och orkeslös. Lördagen stannade där. Ingen av oss direkt bra i sina magar. Men det verkar som det lade sig då. Inget mer kräk iallafall. Det tackar vi för, spyor är inte min favorit. Jag och Lias fick sova i vardagsrummet på madrasser. Vågade inte lägga ner honom i spjälis igen. Rädd att inte vakna om han skulle kräka ner sig mer. Efter lite om och men så kröp han faktiskt ner under täcket och gosade intill mig. Jag somnade så gott intill min lille Liten.

Idag har vi därav hållt oss inomhus hela dagen. Fördröjt dagen med bak av Gi chokladkaka, tvättat och bara varit. Varit mycket mamma idag, tur att Kusin Erik kom och lekte med Ted idag igen. Inte haft tid med han alls känns det som annars. Efter att försökt somna Lias i över en timme ger jag upp. 
- Vill du komma till mamma? Lias nickar, gosar in hos mamma...
- Ska vi gå ner? Lias nickar och ler...
Väl nere står Svärmor i köket och torkar disk, kaffet puttrar på kannan. Vilken överraskning! Jag älskar att komma ner till nybryggt kaffe. Så man charmar mig!!
 Blev en fika med Svärisarna och Lias njöt av att ha Farmor och Farfar till eftermiddagsfikan.


 Landar nu, Lias sover och jag går och beundrar karet i tvagningsrummet titt som tätt för att se så att jag inte drömmer...En stund vid photoshop för mig.

Blundar & får bilden i huvudet av att vakna intill denna goa unge! Fast det var på madrasser på golvet så var det glömt då jag slog upp mina gröna i morse...



Lias vill så gärna gå ut, men fick titta på genom fönstret....Nu ska det äntligen bäras in!



Var är vattnet?




 Strike a pose...


Kommentarer
Postat av: Fröken M

Härligt !! ni får det verkligen såååå himla fint :)

Det låter som om ni haft en TOPPEN helg - precis som det ska vara !! KRAMAR

2012-02-05 @ 20:06:59
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Coquina

Tycker också rätt artister gick vidare igår =) Ny Ib Laursen-tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla =)

2012-02-05 @ 23:45:50
URL: http://coquina.blogg.se/
Postat av: teddy

Söööööööööööööööööööööt!

Trevlig veckan på er.



kram kramk kram

2012-02-06 @ 16:27:50
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Coquina

Hej Johanna,

skoj att du vill tävla i min matblogg. Det du kan vinna är alltså antingen 3 st pajformar-hjärtan eller vispskål och smörgåsbrickor. Vilken av dem önskar du vinna om just du vinner?



Hälsningar Camilla på Coquina

2012-02-06 @ 20:36:39
URL: http://coquina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0