Tredje ljuset brinner

Så brinner det tredje ljuset. En vecka och några timmar kvar till självaste Julafton, och jag kan inte fatta var December månad har blivit av? Jag har haft min arbetshelg på FG och ett antal timmar vill jag lova. Har min break nu och ska på ett par timmar till. Men det är superkul! Tänk så härligt det är sedan att vara ledig med barnen. Detta är ju dessa (som jag berättat om innan) ljusglimtar som gör det värt. Hur jag sedan kommer hem och tänker:
- Oj vad ni har växt (på två dygn)!
Har haft en omtumlande helg minst sagt och samtidigt lärorik. Fått så positiv respons denna helgen så jag kan inte bli annat än nöjd med insatserna.
 
 
Jag älskar snön men är en sommarflicka och mörkret gör sig nog påmind för många likaså för mig. Hade mer än gärna åkt bort nu, och bara solat/badat i en vecka. Tittar tillbaka på sommarbilderna och toklängtar till värmen. Men...mest av allt längtar jag efter att landa. Hur länge ska jag flyga på detta viset? Jag antar att eller jag vet att jag kommer landa i sinom tid men jag tycker det är jobbigt att vänta på att gå in för landning. Vem hade inte tyckt det? Inser mer och mer för var dag vad som faktiskt händer nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0