VAB

Sjukdomar och död är något jag är så trött på nu. Motgångar som hela tiden tickar i huvudet.
Igår var en tuff dag. Blev en tur ner till Lund, till Universitetssjukhuset (bara det får mig att rysa). Minnen som gör sig klara när man går in i dessa hissarna i blocket. Dofter, färger och alla sinnes triggas igång på en och samma gång och ger minnen som man kan se tydligt. Läkare som man hälsar på, som känns vid och det värsta av allt, känslan man får av att vara där. Även om man vet att det är den absolut säkraste platsen att vara på i Sverige. Helt klart! Helt underbara människor som arbetar på detta sjukhus. Eliten kan man säga, best of the best. "Simply the best".
 Det var dock härligt att krypa ner hos Anna i sängen. Tårarna kom, men jag blev lugn av hennes lugn. Hon är så motiverad, och vi har bestämt oss för att hon ska klara detta. Kändes bra att vara där för henne och för min Emily. SSK fick komma och stänga dörren, fick ett glädjetjut med mitt i allt elände. Två härliga saker som kommer hända detta året, och det ser jag fram emot. Mitt i denna död och sjukdomstid. Som jag längtar!

Hemma sent igår, vi körde fel...Hamnade i Lomma sen ner till Malmö och efter det vidare mot hemmet. Så det blev en rundtur på ca 10 mil helt fel. Ja ja ja....inte hela världen. Finns ju värre saker att stressa upp sig för!

Idag vaknade jag på tok för sent...Blev brandmannastil idag och en sprinterlöprunda till bussen. Innan middag ringer skolan och Ted mår inte bra alls. Mycket ont i huvudet så jag fick snällt gå ifrån. Måste ju vara min tur denna gången att VABBA. Väl framme på skolan sover Ted. Likblek och jag känner på shunten direkt såklart. Den känns ok...Väl hemma spyr Ted och nu har han somnat på soffan...Vi får se vart detta leder....

Nu ligger Anna på op bordet och är i goda händer av kunniga kirurger inom Neurokirurgi. Operationen beräknas ta fem till sex timmar och jag ber varje minut och tänker på henne.


Kommentarer
Postat av: Ida

Tänker på dig och de dina!

Kram!!

2012-04-25 @ 14:12:37
URL: http://dobelieve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0