Ena handen

Upptagen med en kaffekopp....
Barnen på sina ställen för dagen, och jag ska öppna upp kursboken & dra in all info för dagen. Första muntliga redovisningen idag. Lite nervöst faktiskt. Man vet aldrig vad som kommer att hända. Idag strålar solen iallafall lite mer än vad den erbjudit de senaste dagarna.
Jag längtar till värme och efter värme så otroligt mycket nu. Denna veckan innebär mycket jobb och skola, tänk snart är det slut. Nya utmaningar väntar runt hörnet.


Kommentarer
Postat av: Felicia

ska ta mig en kopp jag med!



puss

2012-04-12 @ 11:57:45
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: AnnaPannaA

Lycka till bruden!! You got this!! ;D

2012-04-12 @ 16:18:46
URL: http://annapannis.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Åh, här har du en till som drömmer om sol och värme - faktiskt så mycket att jag sitter och kikar på en spontan weekend någonstans till C i 30 års present [ trots att vi ska spara till bröllopet i höst... ]

Kram

2012-04-12 @ 21:10:15
URL: http://frokenmela.se
Postat av: AnnaMalin

Sv: Så vettigt av dig och jag håller med! Skulle också vilja åka iväg och ge det till behövande barn. Kan tänka mig att den blicken är fantastisk att se... åå, nu vill jag bara åka iväg med allt vi har! Tänk om alla skrapade ihop lite här och där lite oftare - tänk vad mycket mer vi skulle kunna hjälpa till. Länge hade vi just en återvinningscontainer till ett barnhem vid oss, tyvärr tog de bort den, men jag ska kika mig runt om det finns liknande i stan.



Kram!

2012-04-12 @ 21:26:17
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0