Hallis


Dagarna går och praktiken går som smort med Eva. Jag tror det gör väldigt mycket att jag känner fina Eva sedan innan. Vi jobbar redan i ett team hon och jag, som vi gjorde förr. Back in the days.
Jag måste dock erkänna att jag är trött, vet inte var denna trötthet kommer ifrån. Jag är faktiskt ledig i helgen. Första helgen på jag vet inte när. Kanske att det behövs? Barnen var superduktiga i morse, tidigt uppe. Innan tuppen gal hos grannen. Han sov nog fortfarande den slöfisen. Båda små sover efter fullspäckade dagar. Ted har lekt med Rami i eftermiddag och mammorna hann med lite prat och kaffe. Zeke växer så det knakar, så stora våra grabbar blir. Pojkarna har duktigt städat sitt rum ikväll medans jag vek in all tvätt som legat på strykbrädan nu i dagarna tre. Maken är nere och handlar för jag är för slut för att orka köra någonstans mer idag. Jag inväntar en maskin att hänga upp, nytvättat och doftar säkerligen ljuvligt. Kommer jag med göra då jag utfört min dagliga kvällsdusch. Ha ha. Kommer säkerligen sova gott inatt.

Det hände något riktigt kusligt natten till måndag. Jag vaknade, och det såg ut som Ted som stod vid min stora spegel i sovrummet. Han hade Patriks röda munkjacka på sig med blåa ränder. Stod och vankade fram och tillbaka med luvan uppe. Jag ska precis till att säga hans namn då jag hör hur Ted sparkar i väggen ifrån barnens sovrum. (Han brukar sparka i väggen då han sover, livlig) Det är ju för fan inte Ted som står där.
Jag tänkte att nu jäklar håller jag på att bli knäpp, och hallucinerar för fan. Jag blinkar om och om igen med ögonen men den lilla människan står kvar. Är precis på g att väcka Patrik då den lille figuren är försvunnen. Åh, det var så kusligt och skakade som ett asplöv sen. Gömde mig ( ja jag gömde mig) under täcket och vågade inte titta.

Kan detta varit som jag drömt? Jag är 100% säker på att jag VAR vaken. Men kan jag ha trott det med och vaknat precis då drömmen försvann och den lilla figuren försvann?  Eller håller jag på att på lite koko?
Nej, inte koko väll? Jag har ingen förvrängd verklighetsuppfattning ju. Ha ha!



Kommentarer
Postat av: Therese

Fan va läskigt! Ja va med om något liknande en gång. ja vaknar o kollar precis brevid min säng, ser min kusin (som är död) och säger hej Henke o vänder mig om för att somna om då de plötsligt går upp, vad fan hände ja vänder mej upp o han e kvar. Somnar om utan att ens bry mej om de utan kände bara en trygghet ha han bredvid mig. Helt sjukt va de!! Ja jag saknar me skolan. Hoppas apu i 3an blir bättre:) puss

2011-09-14 @ 20:25:11
Postat av: kurdilele <3

fin bild:)

2011-09-15 @ 19:05:02
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: kurdilele <3

vi muslimer tror på osynliga väsen, att det är som människor men man kan inte se dem. Är du kristen? kanske det står i bibeln om de osynliga väsen där också?:) så jag tror inte att du hallucinerar:)

2011-09-15 @ 19:07:52
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: Therese

Åh vad läskigt! Kanske du har en liten beskyddare :)

Jag tror absolut på sånt där övernaturligt eller vad man nu vill kalla det.

TACK, jag är mycket piggare idag. Kram

2011-09-15 @ 19:57:00
URL: http://fesan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0