Skriker dam

Vad klingar bättre för en ung dam än klädutförsäljning?

Idag efter att maken slutat jobba styrde vi föräldrar till Fina Monica och hennes hem. Jakten kunde börja. Hon skulle öppnat en affär och hade hur mycket kläder (både barn och vuxen) fyndlådor med leksaker, underkläder osv. Vi hittade mest till Ted och endast ett par sipper till Lias, från Lindex.
Hon har köpt in från grossister och har allt från Levis, lindex, Kappahl & Sisters.
Blev en del i fyndlådan, massa julklappar till barnen och nu är det endast lite dyrare saker som ska skaffas i julklappsväg till barnen. Ted blir ju större och större! Desto mer kostar det han önskar sig. Jag hittade lite med. Blev en klänning från Zoul, jättesöt jeansklänning som säkert kommer användas flitigt i sommar. Ett lila linne från Only och ett från Gina Tricot. Ett par jeans av Italienskt märke, alla Levis var tyvärr 2 meter för långa för en kortis som jag. Fyndade en del och var nöjda och glada, kom även hem med hemmagjord marmelad.
Igår fyndade jag minsann innan jobbet, en underbart Tröja från JC. Än har de Rea, tyvärr fanns bara stora storlekar kvar men den är go att krypa i en kall vinterdag. Det klickade direkt med denna fina skapelse. Expediten sade att den ska sitta lite oversize, så jag får lita på hennes ord. Säkert mycket säkrare på det än jag.

Hem till Svärföräldrarna och barnen kom "hem". Där bjöds det på lite utebus och Gulashsoppa, hösdagen till ära.
Ted ville stanna och sova över med kusinerna, så det blev bara lilleman vi fick med hem. Senare nu på kvällen, har vi fått upp en tv bänk till Ted. Burit bebisleksaker och haft en mindre glad Lias i hälarna som precis har somnat. Hans humör svänger på två röda här hemma. Speciellt ikväll då han var så trött. Vi får fortsätta med projekt "ett rum var till barnen" imorgon. Nu är det Lördagkväll. Inget svirande ikväll, film och popcorn är det tänkt.. De e nice!



Fruktstund!


Kommentarer
Postat av: Therese

Ja jag är "back" lite då och då. Har sååå svårt att hitta tid och lust att skriva. Vill in i ett skrivstim igen hihi.

Ullared var kanon, hittade en hel del, mest till barnen och lite julklappar. Men nu såhär ett par dagar efteråt undrar man egentligen om det var värt alla dom pengarna man gjorde av med. hade jag inte åkt till ullared hade jag ju inte spenderat dom pengarna...



Hoppa sni har en fin helg, kramar.

2011-10-23 @ 11:03:14
URL: http://fesan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0