Rent Kakel

Då är denna söndagen snart till ända.

Som jag har skurat idag, inte det mest glamorösa jobbet heller. Förutom huset och dess golv och toalett har även badrummet (det blivande) fått sig en skur. Efter att man fogat badrum så ska alla kakelplattor tvättas noga. En hinna av smuts och fog ska bort. Med en svamp, trasa och lite hett vatten med en skvätt diskmedel. Lite musik ur lurarna sedan var det bara att kicka igång "festen". Patrik hämtade hem Ted och tog Liten med sig. Annars hade det nog tvättats mer än kakel. Det var jag med säkerhet. Varje platta är nu skinande ren och all smuts puts väck. Nu kan det dra vidare. Måtte det vara klart till jul, annars hyr jag in Tomten så får han minsann ge mig det i julklapp. Han har ju många Nissar som kan hjälpa till. Svärfar lugnade mig lite, nu är det "bara" taket (gipsskivor) sedan kan golvet läggas (klinker) och sedan kan vi börja sätta in allt som ska in. Åh, jag toklängtar efter ett rent badrum med rent golv att stå på och varmt. Barnen kan bada i massagebadkar med lampor. Lias och Ted kommer ju storkna när de ser badet i drift. Jag med antar jag. Nu börjar det bli en vana att gå ner i källaren och bli ren. Innan vi började renovera badrummet fasade jag får det.
- Sa JAG gå ner DÄR och duscha? Pyttsan, det kommer jag inte göra länge...
Jovisst...Har inte haft mycket val.
Ted har haft massa kusiner här ikväll, Lias har fått så mycket kel och uppmärksamhet. Han var först ute med Ellen och hon passade honom så fint. Sen kom Julia och Linnéa och som han blev kelad och pussad på. Himmelriket för honom när flickorna kommer!!!! Jag och Svägerskan Puff Katarina har traggat som bara den och tiden rann iväg. Söndagsmiddagen är klar men den sparar vi. Vi är tokmätta efter fikan och barnen får just nu en varsin kvällsmacka innan det ska badas och sedan blir det sängen. Imorgon kickar skolan igång igen. Ska bli så kul. Börjar dagen med ett tidigt studiebesök. Haft två sovmornar nu, lyx. Så imorgon blir det upp i ottan igen. Jag funderar på att dra en runda. Den där äppelkakebiten ska bort. Jag tror att jag drar på mig löparskorna och tar min lilla snabbis då barnen somnat....Hey ho let´s go!









Gårdagen. Jag tog mig faktiskt tid att "jobba" lite med bilderna igår. Jag fastnar lätt i Photoshop, svårt att sluta redigera bilder när jag väl börjat. Älskar att se hur en bild kan totalförändras. Hur man kan göra en under eller överexponerad bild så snygg.
Jag tycker om detaljerade, nära och lite ruffiga bilder.
Sen är ju svartvit en klar favorit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0