Parkas

Så länge jag velat ha en parkas. Nu är jag ägare av en och tack någon att det fanns endast en kvar i strl 36. ÅH!
Vad hade jag gjort annars? Ha ha. Svart som jag ville ha den! JAG och LILLEMAN vi hade en mycket trevlig tur på stan i lite mer än en timme. En effektiv timme vill jag minst säga. Förutom jackan fick annat följa med hem. Lias pratade för fullt i sulkyn och vinkade på alla.

Tofflorna som jag hade i lördags har min Farmor Ingrid tovat. Av ull som hon arbetar och sedan har hon mallar för tofflor. Mäter foten och denna tovprocessen tar ett tag. Så sköna. Hon pimpade mina med rött band. Så fina och jag trivs så bra i dem. Trivs så bra i innetofflor. Härligt! Så de finns inte att köpa just dessa, vilket jag tycker är ännu mer charmigt!

Eftermiddagen spenderades med Erica och barnen. Vi fikade på frallor och barnen blev så glada över att se varandra. Ser så kul ut. Milia följer efter Ted, Lias följer efter Milia. Såg verkligen ut som Tripp Trapp Trull. Härliga ungar! Middag skulle göras och sedan har jag hoppat in och haft pass ikväll. Känns så kul att vara så välkommen som man känner sig! Ett härligt gäng! Skojfriska och glada.
-Åh, är det du idag igen? Jag som trodde det skulle bli ett lätt pass idag.
Ha ha ha...
Väl hemma, hemma hemma hemma. Lugnet har precis lagt sig och jag hör hur det skramlar i skafferiet. Någon mus drar i snask. Åh, tur att jag ger mig fasen på att låta bli. Skulle jag äta som maken så hade jag nog rullat fram och det är ingen vacker syn. (Ta inte detta fel nu bara, eller ni får ta det som ni vill jag tycker ju bara)

Ett bra avsnitt väntar, spännande som attans. Snart är det FREDAG med! Lite festligeheter hade inte varit fel nu. Så sugen på att hitta på något riktigt skojsigt! Åka iväg eller bara helt oplanerat göra något helt oplanerat!

 



Vunnit, en ljummen julikväll på Casinot i Götelaborg.


Kommentarer
Postat av: Johannes

Hittade bloggen på någon sammanfattningssida och där fanns det kort bio på dig, så stod att du kom från porrarp, då va man ju tvungen att titta in =)

men trevlig blogg i övrigt!

2011-10-07 @ 01:23:36
URL: http://www.manjana.se
Postat av: Anonym

Jättefattigt uland och en helt annan kultur än vad vi är vana vid. Finns inget kommerisellt på samma sätt här som hemma, inget vi kan tänkas köpa, typ "vanliga" kläder och så:)

2011-10-07 @ 07:09:04
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0