Never ending story

Åh, jag kan inte fatta vart allt kommer från? Dammsuga, hänga tvätt, vika tvätt, tvätt in i maskin, elda, fylla diskmaskin, tömma diskmaskin, byta blöja, ny blöja, mata, plocka undan, plocka leksaker, plocka fram, sopor ut, nya påsar, papper ner, samtal att ringa, trösta, kela...Det sistnämnda är det absolut bästa med att vara hemma i några dagar. Helt underbart att få vara hemma med min liten men allt runt omkring hade jag kunnat skippa. Han är verkligen ÖVERALLT NU. Överallt och ingenstans. Gäller verkligen att hålla stenkoll!
Har hållt på hela förmiddagen med allt som tänkas kan. Farmor och Farfar var och hälsade på en stund. Skönt med Farmors goa famn, inte bara Lias som tyckte det. Ha ha ha.
Jag sitter och tittar på smyckesskrin jag fick av Farmor i söndags. Det är gammalt som gatan och det var hennes Mors skrin. Fullt med hennes smycken! Tänk att jag fick det!
- Du är den enda tösen och den äldsta. Klart att du ska ha det!
Jag ska nu dra bort Lias från alla mina skivor som han drar ut medans jag sitter här. Sen ska killarna hämtas  och sedan hoppas jag kunna kolla in mina nya smycken lite bättre. Gjorde massa smycken igår!!

Väldigt stolt över min konst ;) Måste berätta om kvällen sen ju! Tänk att komma in i det rummet, det var en flickas dröm vill jag lova!!




Kommentarer
Postat av: Becky

Jaaa det ska jag bli! Så underbart! Så jag har bestämt att det blir en tripp hem till dem i helgen för att hålla & se den lilla Knudan <3 Hon har varit på förlossningen i 2 timmar nu & har haft värkar i 15 timmar. När hon kom dit vid 11 så var hon öppen 4 cm, så jag hoppas att den kommer ut snart :) Är ju så nervös nu, det är ju så spännande!



Jag har aldrig gjort det innan, men har varit sugen som tusan ett bra tag nu! De öppnar kl 14 idag så jag kan inte gå in i butiken idag, får ta det imorgon istället..



Kram

2011-10-19 @ 13:30:22
URL: http://smuk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0